Warmwaterboiler Vitocell - Heerlijk warm water voor iedere behoefte

De nood aan warm en heet water is verschillend voor elk huishouden. De vereiste hoeveelheid is afhankelijk van het aantal inwoners en ook van hun bad- en douchegewoonten. Een voorbeeld: Als 's morgens drie gezinsleden op hetzelfde tijdstip naar hun werk of naar school moeten vertrekken, moet op korte tijd heel wat warm douchewater beschikbaar zijn.

Wie graag regelmatig een bad neemt, wil voldoende warm water voor een volle badkuip. En de warmwaterboiler moet tot slot ook voldoende water leveren als bijvoorbeeld in meergezinswoningen op verschillende plaatsen tegelijkertijd warm water afgetapt wordt.

De Vitocell warmwaterboilers beantwoorden in alle opzichten aan deze noden en voldoen ook aan de hoge installatievereisten. In elk geval wordt de installatie van een zonnesysteem aangeraden omwille van de energiebesparing en de mogelijkheid tot gratis verwarmen van water.

Condenserende wandketel op aardgas Vitodens 300-W met Vitocell 100-W

Twee energie-efficiëntieklassen

De meeste warmwaterboilers met verplicht te labelen opslagvolumes (inhoud tot 500 liter) krijgen standaard de energie-efficiëntieklasse B. Alternatief kan voor specifieke boilertypes tussen de energie-efficiëntieklasse A of B worden gekozen. Boilers uit de klasse A zijn thermisch geïsoleerd met een extra vacuümpaneel en beperken hierdoor het verlies van warmte en dus de kosten voor energie.

Boilers

De binnenwanden van het warmwatertoestel zijn doorslaggevend voor de hygiëne van de sanitair waterverwarming. Viessmann doet hiervoor een beroep op twee kwaliteitsconcepten: Op de Ceraprotect-emaillaag voor een veilige duurzame bescherming tegen corrosie in de productfamilie Vitocell 100. En op roestvast staal voor de hoogste hygiënische eisen in de productfamilie Vitocell 300. In het Vitocell boilerprogramma vindt u warmwaterboiler die perfect aan uw behoeften beantwoordt.