Gratis Viessmann Webinars 

Als installateur speelt u een belangrijke rol bij het verduurzamen van woningen. Bij Viessmann snappen wij dit. Wij helpen u op verschillende manieren en daarom bieden wij u nu gratis webinars aan. Onze Viessmann Academy helpt u op veilige afstand een interactieve en leerzame training te volgen. Dus heeft u altijd al eens willen weten hoe een warmtepomp van Viessmann werkt of hoe u onze producten op afstand kunt beheren? Schrijf u dan nu gratis in!

Voor wie?

Onze webinars zijn vrij toegankelijk voor iedere professional. De webinars worden verzorgd in samenwerking met Viessmann België. Uiteraard heeft u tijdens de webinar de mogelijkheid om vragen te stellen. Na afloop ontvangt u tevens een kopie van de presentatie.

Ook deelnemen?

Deelname is simpel; u vult het registratieformulier in met de webinar(s) die u wilt volgen en u ontvangt uiterlijk 1 dag vóór de webinar een unieke link via de mail waarmee u toegang krijgt. Heel simpel dus!

De volgende webinars zijn online te volgen:

1. WARMTEPOMPEN (BASIS)

In deze webinar wordt de basis van de warmtepomp besproken. Hoe werkt een warmtepomp en wat zijn de aandachtspunten. De focus ligt hier op het ontwerp van uw installatie.

2. VITODENS 050 - 100 - 111-W (BASIS)

Deze webinar behandelt de basis van onze Vitodens 050-W tot en met de 111-W. De focus ligt op de installatie en de elektrische aansluitingen van het toestel. De verschillende regelingsmogelijkheden worden ook kort besproken.

3. VITODENS 2XX E3 (BASIS)

Deze webinar behandelt de basis van onze Vitodens 2xx op het nieuwe E3 platform. De nadruk ligt op de schema's en de correcte toepassing van onze nieuwe uitbreidingen.

4. COMMUNICATIE: VITOGUIDE / VICARE 

Tijdens deze webinar bespreken we de standaard en ook nieuwe functies van de ViCARE app en het Vitoguide platform.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze webinars?

Als u nog vragen heeft over onze webinars kunt u via de onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

+31 10 458 44 44 E-mail verzenden