Viessmann is in Europa een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van innovatieve klimaatsystemen. In 1917 is het familiebedrijf opgericht en ondertussen werken er internationaal meer dan 12.000 medewerkers. In Viessmann Nederland werken wij met een team van ruim 30 medewerkers. Vanwege groei zijn wij op zoek naar een:

Service Coördinator Technische Dienst

Fulltime

Functiebeschrijving

Als Service Medewerker Technische Dienst ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het telefonisch afhandelen van tweedelijns storingen die binnen komen via de helpdesk. Je bent zowel storingstechnicus als productspecialist en je weet als geen ander hoe onze producten eruit zien en welke oplossingen er zijn om storingen zo snel mogelijk te verhelpen. In samenwerking met het team verleen je de gewenste kwaliteit en service aan de klant.

Verantwoordelijkheden

  • Telefonische afhandeling van tweedelijns storingen
  • Contact en afstemming met de eerstelijns helpdesk
  • Contact en overleg met de eigen Servicetechnici
  • Inplannen van werkzaamheden van de Servicetechnici en Servicepartners
  • Het zijn van productspecialist en het aandragen van mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en verbeteringen
  • Behandelen garantie reclamaties installateurs

Functie eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Technische opleiding, bij voorkeur MBO werktuigbouwkunde, elektrotechniek of informatica
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een technische functie
  • Nederlands is een must. Engels en/of Duits is een pré

Jouw profiel

Om succesvol in deze functie te zijn is je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je werkervaring. Je bent klant- en servicegericht, proactief en gaat geen uitdaging uit de weg. Daarnaast werk je graag in teamverband, durft kritisch te zijn en ben je communicatief sterk. Wij zoeken iemand met een can-do mentaliteit die te allen tijde de klant vooropstelt.

Ons aanbod

Een fulltime functie met afwisselende werkzaamheden, zeer goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Er is intern een gedegen inwerk- en opleidingstraject welke specifiek is gericht op de door ons ontwikkelde en geproduceerde producten. Heb je altijd al willen werken voor een van de meest toonaangevende familiebedrijven ter wereld, dan is dit je kans! 

Reageren?

Solliciteer direct door je cv en motivatiebrief te mailen naar Rob Schijvenaars (jobs@viessmann.nl). Heb je vragen omtrent de vacature? Dan kan je deze ook naar bovenstaand e-mail adres sturen. 

Vacature Service Coördinator

Solliciteer direct

Stuur je motivatiebrief en CV naar Rob Schijvenaars

E-mail verzenden