Viessmann is in Europa een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van innovatieve klimaatsystemen. Van CV-ketels, warmtepompen, tot innovatieve projecten op het gebied van waterstof. In 1917 is het familiebedrijf opgericht en ondertussen werken er internationaal meer dan 12.000 medewerkers. In Viessmann Nederland werken wij met een team van ruim 30 medewerkers. Vanwege groei zijn wij op zoek naar:

Technisch Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst

Functieomschrijving:

Als Technisch Commercieel medewerk(st)er Binnendienst ben jij de intermediair tussen klant en Viessmann en sta je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar waar de klant technisch advies en informatie nodig heeft, kan hij een beroep doen op jouw kennis en deskundigheid en bied jij commerciële ondersteuning in woord en daad. In het salesproces sta je de buitendienst bij met jouw expertise en help je hen onder meer door het opstellen van complexe offertes. Bij technische vragen in het verkoopproces ben jij een waardige gesprekspartner voor onze installateurs en/of eindgebruikers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het actief onderhouden van contacten met klanten en prospects, zodat je een bijdrage levert aan de klanttevredenheid. Verder zorg je voor het administreren van opdrachten in het systeem. Als Technisch Commercieel medewerker Binnendienst ben je onderdeel van een gezellig en informeel team waarbij ten allen tijden de klant centraal staat.


Functie-eisen:

  • Service en klantvriendelijkheid zijn je op het lijf geschreven.
  • Je kunt goed samenwerken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent zelfverzekerd, resultaatgericht, flexibel, stressbestendig en leergierig.
  • Je hebt ervaring in de (duurzame) service- en installatiebranche en in een commerciële werkomgeving.
  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in de richting van Elektrotechniek en/of Installatietechniek.
  • Je hebt kennis van de elektro/ meet- en regeltechniek.
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.

Verder ben je service en dienstverlenend gericht.

Jouw profiel

Om succesvol in deze functie te zijn is je persoonlijkheid minstens zo belangrijk als je werkervaring. Je bent klant- en servicegericht, proactief en gaat geen uitdaging uit de weg. Daarnaast werk je graag in teamverband, durft kritisch te zijn, denkt in oplossingen en ben je communicatief sterk. Wij zoeken iemand met een can-do mentaliteit die ten allen tijden de klant voorop stelt.

Ons aanbod?

Een fulltime functie met afwisselende werkzaamheden, zeer goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Er is intern een gedegen inwerk in en opleidingstraject in Duitsland/België welke specifiek is gericht op de door ons in eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde producten. Heb je altijd al willen werken voor een van de meest toonaangevende familiebedrijven ter wereld, dan is dit je kans!

Reageren?

Solliciteer direct door je cv en motivatiebrief te mailen naar jobs@viessmann.nl. Heb je vragen omtrent de vacature? Neem contact op met Angeline Frijlink (frla@viessmann.com) voor meer informatie.

Vacature Technisch Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst

Solliciteer direct

Stuur je motivatiebrief en cv naar Angeline Frijlink

E-mail verzenden