ViMove for climate actie verlengd

Bij Viessmann denken we al decennia na over duurzaamheid, want als familiebedrijf zit het in ons DNA om bezig te zijn met volgende generaties. Afgelopen weken hebben wij met ‘ViMove for climate’ een succesvol evenement gecreëerd. Onze collega’s hebben zoveel mogelijk kilometers gefietst en hardgelopen. En voor elke kilometer heeft Viessmann een boom geschonken aan een internationaal herbebossingsproject. Op dit moment zijn er 64.419 bomen gedoneerd!

We gaan door naar de volgende ronde

Vanwege de geweldige reacties gaat ‘ViMove for climate’ verder: vanaf 18 juli starten we een nieuwe ronde en breiden we het veld van deelnemers uit. Alle familieleden en partners van Viessmann kunnen van 18 juli tot 2 augustus 2020 ook kilometers verzamelen. De verzamelde bomen worden weer gebruikt voor internationale herbebossingsprojecten. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte. 

Nieuw doel; 150.000 bomen

We weten dat onze missie om een ​​leefbare en liefdevolle wereld te creëren voor de volgende generaties nog niet voorbij is. Daarom willen we meer. We hebben een nieuw doel gesteld: samen met u willen we 150.000 bomen wandelen en fietsen.Voor elke gereden kilometer schenkt Viessmann een boom voor internationale herbebossingsprojecten. Drie kilometer fietsen levert ook een donatie van één boom op.

Doet u mee?

Meedoen is heel eenvoudig. Houd uw activiteit bij met een tracking-app of sporthorloge. Upload een screenshot van uw training op deze website en voer uw gegevens in. U kunt ook meerdere sessies combineren en uw activiteiten gezamenlijk indienen. Sluitingsdatum voor inzendingen is maandag 3 augustus om 18.00 uur.

We zouden het leuk vinden om foto’s terug te zien op social media onder de hashtag #ViMoveForClimate. 

vimove kilometers

Voor iedere kilometer die u hardloopt, doneert Viessmann een boom voor internationale herbebosssingsprojecten. Met iedere drie kilometer op de fiets doneert u ook een boom.