Wereldwijde ‘ViMove for Climate’-campagne krijgt vervolg

Afgelopen zomer heeft Viessmann met ‘ViMove for climate’ een succesvolle campagne gecreëerd. Collega’s, familie en partners hebben kilometers gefietst en hardgelopen. Voor elke kilometer heeft Viessmann een boom geschonken aan een internationaal herbebossingsproject. In totaal zijn er toen 150.000 bomen gedoneerd! Deze succesvolle actie krijgt nu een vervolg.

Het doel? 300.000 bomen!

Start: 4 januari 2021

Vanwege de geweldige reacties gaat ‘ViMove for climate’ verder: vanaf 4 januari starten we een nieuwe ronde en worden de sporten uitgebreid. Voor elke kilometer of minuut die u hardloopt, zwemt, fietst, wandelt, stept, golft etc. wordt er weer een boom geplant. De verzamelde bomen worden weer gebruikt voor internationale herbebossingsprojecten. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte. 

Gezondheid en vitaliteit staan op nummer 1

Bij Viessmann denken we al decennia na over duurzaamheid, want als familiebedrijf zit het in ons DNA om bezig te zijn met de volgende generaties. Om collega’s te stimuleren om mee te doen met deze campagne heeft de familie Viessmann meer dan 12.000 Garmin horloges cadeau gegeven aan alle collega’s. Uiteraard om ze te bedanken, maar ook omdat zij gezondheid en vitaliteit van medewerkers op nummer 1 hebben staan. 

Ook meedoen?

Iedereen mag meedoen en is heel eenvoudig. Houd uw activiteit bij met een tracking-app of sporthorloge. Upload een screenshot van uw training op deze website en voer uw gegevens in. U kunt ook meerdere sessies combineren en uw activiteiten gezamenlijk indienen. 

We zouden het leuk vinden om foto’s terug te zien op social media onder de hashtag #ViMoveForClimate. 

 

Vimove activiteit