Viessmann pakt flink uit tijdens de VSK 2020

Tijdens de VSK 2020 pakt Viessmann flink uit. Naast een grote stand in hal 7 heeft Viessmann vier dagen een promotrailer voor de hoofdingang en een pop-up store in de stationshal van Utrecht Centraal. “De VSK is een belangrijk podium waar we als Viessmann Nederland willen zien wat we in huis hebben. Viessmann heeft al 40 jaar ervaring in het produceren van warmtepompen en is internationaal marktleider. In Nederland zijn we een relatief onbekende speler op het gebied van duurzame oplossingen in de woningbouw en daar willen we nu verandering in brengen”, aldus Boudewijn van de Graaf, Managing Director van Viessmann Nederland. 

Promotrailer & pop-up store

Bezoekers die via entree West binnenkomen kunnen direct kennismaken met de Viessmann producten in de uitgebreide promotrailer. Bezoekers die met de trein naar Utrecht Jaarbeurs komen worden verrast met een pop-up store in de stationshal. In deze pop-up store staat een werkende warmtepomp en krijgen alle bezoekers inzicht hoe ze thuis meer CO2 kunnen besparen. Ook ligt er voor iedereen een leuke attentie klaar. 

Vitocal; de warmtepomp die echt stil

Op de stand laten we uiteraard de Vitocal zien. Vitocal is de warmtepomp die echt stil is. De fluisterstille ventilatoren dragen, in combinatie met een intelligente toerentalregeling bij aan minder geluidsproductie. Lage frequenties, die bij voorgaande warmtepompen als hinderlijk werden ervaren, worden vermeden. Daarnaast heeft de buitenunit een mooi design. De Vitocal is zowel verkrijgbaar als monoblock en als split. En met en zonder tapwater. 

Hybride oplossing voor gestapelde bouw en utiliteit

Uniek is ook onze hybride oplossing voor gestapelde woningbouw en utiliteit. Dit concept bestaat uit een warmtepomp, een warmtewisselaar op het dak en een hydraulische module. De regeltechniek is gestandaardiseerd waardoor de installateur sneller en eenvoudiger kan installeren. Uit de praktijk blijkt dat we 80% gas besparen. Daarnaast ben je met dit concept voorbereid op een gasloze toekomst. 

Stand- en beursinformatie

Viessmann is te vinden in hal 7, stand A106. VSK is dé belangrijkste vakbeurs voor de installatiebranche. De beurs vindt plaats van 4 tot en met 7 februari in de Jaarbeurs Utrecht. 

naar registratie voor VSK 2020 >