Gasverwarming - altijd een schone zaak

Met een HR-ketel levert u een actievebijdrage aan de bescherming van het klimaat en milieu dankzij de efficiëntie en de onovertroffen hoge efficiency van 98 procent voor de omzetting van aardgas in warmte.

 Onze HR-ketels zijn reeds gebouwd voor de toekomst. Dankzij de lambda Pro verbrandingsregeling stelt onze HR- ketel zich automatisch in op alle soorten gas - met inbegrip van bio-gas bijmenging.

Inox-Radial-warmtewisselaar van roestvast staal

Gasverwarming - hulpbronnenefficiëntie met HR-technologie

HR-ketels zetten bijna volledig alle hitte die nog in de rookgassen zitten in warmte om. Hiervoor zijn de HR- ketels van Viessmann gemaakt van roestvrij staal en zijn zij uitgerust met een inox-radial warmtewisselaar die ervoor zorgen dat de rookgassen vóór uitmonding in de schoorsteen zo zijn afgekoeld dat de waterdamp die het bevatte zijn  gecondenseerd en de vrijgegeven warmte aan het verwarmingssysteem zijn overgedragen.

De inox-radial-warmtewisselaar van roestvrij staal in combinatie met de MatriX gasbrander is een garantie voor hoge efficiëntie en lange termijn van hoog warmte comfort. Ook deze techniek bespaart verwarmingskosten en minimaliseert emissies compromisloosGasketel Gasverwarmingsketel

Het gamma gasverwarmingsketels van Viessmann voldoet aan elke eis van efficiënte en duurzame verwarming.