Vitodens 100 - efficiënt, duurzaam en attractief geprijsd


De voordelen op een rij

  • Plaatsbesparende HR-gaswandketel
  • Lange levensduur en efficiënte werking dankzij Inox-Radial-warmtewisselaar
  • Eenvoudig te bedienen regeling
  • Hoog warm tapwatercomfort dankzij boosterfunctie
  • Uitermate onderhouds- en servicevriendelijk
  • Communicatie-interface ”Open Therm” geïntegreerd
  • Energie-efficiëntieklasse: A

 

Plaatsbesparend

De HR-gaswandketel Vitodens 100-W kan perfect in de woonruimte worden geïnstalleerd. Hij kan probleemloos op zolder in een nis in de badkamer of in de berging tegen een wand worden gemonteerd. De Vitodens 100-W vindt altijd wel een plekje boven de wasmachine, de wasdroger of het werkblad.

De wandketel verbruikt minder energie omdat hij ook de warmte uit de rookgassen benut. Het resultaat: een rendement tot 97 procent. Daardoor dalen uw verwarmingskosten en wordt het milieu gespaard.

Comfortabele regeling en onderhoudsvriendelijk

De Vitodens 100-W is uitgerust met een ingebouwde elektronische ketelkringregeling voor kamertemperatuurgestuurde werking. Dankzij de aansluiting van een buitentemperatuursensor schakelt het toestel automatisch over op weersafhankelijke werking. Het toestel is bovendien uitgerust met een geïntegreerde vorstbeveiliging. Met de gebruiksvriendelijke draaiknoppen kunnen de verwarmings- en de warm tapwatertemperatuur snel worden ingesteld.

Op het gebied van onderhoud is de HR-ketel uitermate tijdbesparend. Alle onderdelen zijn via de voorkant bereikbaar, er is geen zijdelingse toegang nodig voor onderhoud. Ten slotte zijn alle installatiecomponenten zoals pomp en veiligheidsarmaturen reeds in de fabriek gemonteerd.


Productdoorsnede

Overzicht

Vermogen (kW)
6,5 tot 35 kW
Rendement
tot 98 % (Hs) / 108 % (Hi)
Energie-efficiëntieklasse
energieeffizienklasse.png
A
Brandstof
icon-gas.png
Aardgas, Propaan
Toepassing
icon-wohngebaeude.png
Eéngezinswoningen, appartementen en flats in nieuwbouw en renovatie
Bediening
Einfaches RGB
Gebruiksvriendelijke draaiknoppen voor snelle instelling van cv- en tapwatertemperatuur
Waterverwarming
Meer warm tapwatercomfort door ingebouwde boosterfunctie
Andere kenmerken
Installatie: wandmontage
Productdoorsnede Vitodens 100-W

fernbedienungen.jpg

Op elkaar afgestemd: systeemtechniek

"Het geheel is meer dan de som van de delen." In navolging van dit principe biedt Viessmann niet enkel afzonderlijke verwarmingsonderdelen die aan alle vereisten met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie voldoen. Alle producten zijn deel van een volledig systeem waarin alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn. Enkel het samenspel tussen alle systeemonderdelen biedt het vermogenspotentieel van een innovatieve toptechnologie.

De systeemtechniek van Viessmann omvat alles wat nodig is voor een betrouwbaar en zuinig verwarmingssysteem. Van de Vitotronic-regeling met draadloze afstandsbediening, de Vitocell warmwaterboilers met hoog vermogen voor een optimaal warmwatercomfort tot hoogwaardige zonnesystemen voor een kostenbesparende verwarmingsondersteuning.