Zonnecollectoren voor de verwarming van tapwater

Bespaar tot wel 60% op uw jaarlijks verbruik met zonnecollectoren voor de verwarming van uw tapwater. 

Net als PV panelen liggen zonnecollectoren op uw dak. Ze zetten zonne-energie om in thermische energie en die thermische energie kan worden gebruikt voor verwarming en warmwaterbereiding. Thermische zonnecollectoren zijn de perfecte aanvulling voor ieder verwarmingssysteem.

Waarom een Viessmann

Met een breed aanbod van vlakke en vacuümbuiscollectoren leveren wij flexibele oplossingen op maat voor elke moderne verwarming. En doordat we naast thermische zonnecollectoren ook warmtepompen, PV panelen, cv-ketels en boilers leveren, hebben we voor iedere woning en ieder gebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

Ook goed om te weten: zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee, zijn superstil en hebben een mooi design. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat. 

Meer dan 40 jaar geleden al, brachten we onze eerste warmtepomp op de markt. Echt pionieren was dat toen nog. Inmiddels staan onze duurzame oplossingen bekend als een van de besten op de internationale markt. 

Minder CO2-uitstoot, lagere energierekening

Met de zonnecollectoren van Viessmann beperkt u het gebruik van fossiele brandstoffen, vermindert u de schadelijke CO2-uitstoot en verlaagt u uw energierekening. 

Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw huis. 

Zonnecollectoren kiezen?