Buiscollectoren van Viessmann: kwaliteit verzekert

Buiscollectoren zijn ook wat de naam zegt: zonnecollectoren die bestaan uit buizen. Het bijzondere van de buiscollectoren van Viessmann zit in de details.

Onze hoogwaardig gecoate absorbers vangen zeer veel zonne-energie op en zorgen op die manier voor een hoog rendement. Door het vacuüm in de buizen zorgen we bovendien voor bijzonder efficiënte isolatie. Vooral in het tussenseizoen en bij lage temperaturen in de wintermaanden, maken de vacuümbuiscollectoren heel efficiënt gebruik van de beschikbare zonnestraling.T

Tot wel 60% besparen

Net als zonnepanelen liggen zonnecollectoren op uw dak. Ze zetten zonne-energie om in thermische energie en die thermische energie kan worden gebruikt voor verwarming en warmwaterbereiding. Thermische zonnecollectoren zijn de perfecte aanvulling voor ieder verwarmingssysteem. U kunt met zonnecollectoren voor de verwarming van uw tapwater tot wel 60% besparen op uw jaarlijkse verbruik. 

Waarom een Viessmann

Met een breed aanbod van buiscollectoren en vlakke zonnecollectoren leveren wij flexibele oplossingen op maat voor elke moderne verwarming. En doordat we naast zonnecollectoren ook warmtepompen, zonnepanelen, cv-ketels en boilers leveren, hebben we voor iedere woning en ieder gebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

Lange levensduur, mooi design

Ook goed om te weten: zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat.

Buis-zonnecollector kiezen?

Vraag uw installateur om advies.