Vlakke zonnecollectoren van Viessmann: kwaliteit verzekert

Vlakke zonnecollectoren zijn wat de naam zegt: vlak. Ze lijken een beetje op zonnepanelen

Het bijzondere van vlakke collectoren van Viessmann zit in de details. De behuizing van onze Vitosol zonnecollectoren bestaat bijvoorbeeld uit een rondom gebogen aluminium frame, waarvan u zelf de kleur kunt kiezen. Het frame heeft daarnaast een naadloze glasrand, wat zorgt voor een hoge stabiliteit van de collector. Het deksel van speciaal glas is zeer transparant en laat daarom veel zonne-energie door.

Tot wel 60% besparen

Net als zonnepanelen liggen zonnecollectoren op uw dak. Ze zetten zonne-energie om in thermische energie en die thermische energie kan worden gebruikt voor verwarming en warmwaterbereiding. Thermische zonnecollectoren zijn de perfecte aanvulling voor ieder verwarmingssysteem. U kunt met zonnecollectoren voor de verwarming van uw tapwater tot wel 60% besparen op uw jaarlijkse verbruik. 

Waarom een Viessmann

Met een breed aanbod van vlakke zonnecollectoren en vacuümbuiscollectoren leveren wij flexibele oplossingen op maat voor elke moderne verwarming. En doordat we naast zonnecollectoren ook warmtepompen, zonnepanelen, cv-ketels en boilers leveren, hebben we voor iedere woning en ieder gebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

Lange levensduur, mooi design

Ook goed om te weten: zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat. 

Vlakke zonnecollector kiezen?

Vraag uw installateur om advies.[button] Vind hier een Viessmann-installateur in uw regio