Stoomketels voor de industrie

Of u nu in de levensmiddelenindustrie zit, de meststoffen, de bouwmaterialen, de chemische of farmaceutische industrie, een oplossing zoekt voor een ziekenhuizen of raffinaderij, stroom is in uw industriële proces continu nodig. U moet dus zekerheid hebben dat die stroom er altijd is. Tegelijkertijd wilt u de kosten zo laag mogelijk houden. Met onze maatwerk industriële stoomketels kan dat.

Ketelhuis op maat

Voor het ontwerp van een ketelhuis op maat brengen wij eerst met u in kaart wat uw eisen zijn. Daarna werken wij uw aangepaste systeemoplossing uit. We denken van A tot Z met u mee, geven deskundig advies en beschikken over een uitgebreid dienstenaanbod.

Duitse degelijkheid

We staan, zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten, bekend om de zeer hoge kwaliteit van onze producten.

Een Viessmann gaat lang mee en draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing. Bovendien ontwerpen we onze ketels voor u op maat, in de grootte en met het uitrustingsniveau dat u wenst. De bijbehorende intelligente regeltechniek zorgt voor een eenvoudige volautomatische werking van de ketel.

Zuinig en betrouwbaar

Viessmann stoomketels maken op basis van hun uitvoeringskenmerken altijd een zuinige en betrouwbare warmteproductie mogelijk.

We werken voor de ontwikkeling van onze stoomketels nauw samen met wereldwijd actieve branderfabrikanten. Dit resulteert in ketels met minimale emissiewaarden en hoge flexibiliteit. Onze hogedruk stoomketels hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvriendelijk en leveren een hoog rendement.

Wilt u advies voor uw industriële proces en uw gebouw?

Dampfkesselanlage.png

Op elkaar afgestemde systeemtechniek

Viessmann grootketeltechniek is perfect afgestemde systeemtechnologie. Deze omvat:

●  Stuur-/bewakingssystemen
●  Meet- en regeltechniek
●  Branderinstallaties
●  Waterbehandeling
●  Voedingswatertank met thermische ontgassing
●  Leidingsystemen en rookgassystemen
●  Warmte terugwinsystemen
●  Wateranalyse