Prefatix kiest voor de warmtepompen van Viessmann

Een interview met Mark Luikens van Prefatix uit Nieuwleusen

Mark Luikens was eerder docent elektrotechniek en verkoper van zonnepanelen. In de markt zag hij dat niet iedereen goed en eerlijk advies kreeg. Dat moest anders vond hij. Daarom begon hij in 2015 voor zichzelf onder de naam Prefatix. Inmiddels is zijn team 9 medewerkers groot. Zijn kracht: persoonlijk en oprecht advies én kwaliteitsproducten. 

Advies waar klant blij van wordt

Prefatix is een echte specialist op het gebied van duurzame oplossingen voor zowel woningbouw als bedrijfsgebouwen. “Ik wil klanten goed informeren over de mogelijkheden en een volledig verhaal vertellen. En meedenken uiteraard. Ik geef geen advies dat het beste is voor mijn portemonnee, maar advies waar mijn klant echt blij van wordt. En als er een keer een fout wordt gemaakt, dan zorg ik ervoor dat ik er ben voor mijn klant.”

Kwaliteitsproducten

“Sinds een jaar werken wij met Viessmann en sinds kort is Prefatix zelfs partner van Viessmann. De producten van Viessmann zijn mooi en degelijk. Ik kan vertrouwen op de kwaliteit en het brede assortiment. En wat ik ook heel belangrijk vind is het persoonlijke contact. De mensen zijn oprecht geïnteresseerd in mij en mijn bedrijf. Het klinkt misschien onbenullig, maar toch is dit belangrijk.”

Levering via Solar

Alle warmtepompen en warmtepompboilers lopen via Solar. “Zij zijn een belangrijke leverancier voor ons. Die combinatie met Viessmann bevalt goed. De eerste warmtepomp is er begin dit jaar ingegaan en kort geleden hebben wij de eerste warmtepompboiler van Viessmann geïnstalleerd. Wij verkopen veel warmtepompboilers dus ik verwacht er de komende tijd nog veel meer te plaatsen. We kijken alweer uit naar het volgende project met Viessmann!”

Luttelgeest
Bron: Prefatix
Neem contact op

Heeft u een vraag voor ons?

Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.

+31(0)10 - 458 44 44 E-mail verzenden