Boer en Van Veen kiest voor warmtepompen van Viessmann 

Een interview met Erwin Stegeman van Boer en Van Veen Kampen

Installatiebedrijf Boer en Van Veen Kampen, 100% dochter van Van der Sluis Technische bedrijven, is een allround installatiebedrijf actief in nieuwbouw, verbouw en planmatig onderhoud van woningen. Met 35 medewerkers zijn zij hét aanspreekpunt in de regio rondom Kampen. Eind van dit jaar worden in Luttelgeest 8 woningen opgeleverd met een Vitocal 222 warmtepomp van Viessmann. 

Complete installatiewerk

Vlakbij Emmeloord, in Luttelgeest worden op dit moment 2 blokken van 4 huurwoningen gerealiseerd. In de woningen zijn voorzieningen opgenomen voor flora en fauna, namelijk mussenvides onder de dakpannen, nestkasten voor vleermuizen en nestkasten voor zwaluwen. Boer en Van Veen is verantwoordelijk voor het complete installatiewerk, van verwarming, elektra tot aan het loodgieterswerk. 

Duurzaam en comfortabel

“De woningen hebben een EPC van 0. De woningen zijn goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp i.c.m. een WTW-systeem en zonnepanelen op het dak”, aldus Erwin Stegeman van Boer en Van Veen. “Zowel boven als beneden zijn de woningen voorzien van vloerverwarming, dus de bewoners hebben straks een comfortabel en duurzame woning.” 

Mooie stille warmtepompen

“Dit is ons derde project met de warmtepompen van Viessmann. Binnen Van der Sluis stellen wij hoge eisen aan de betrouwbaarheid en samenwerking met onze partners. En de kwaliteit van de warmtepompen is gewoon goed. Het zijn mooie stille warmtepompen. En als je belt is de service ook goed. We zijn alweer het vierde project met Viessmann aan het voorbereiden. Ook weer een warmtepompproject, maar dit keer in Urk.”

Luttelgeest
Bron: Korfker Architecten te Emmeloord
Neem contact op

Heeft u een vraag voor ons?

Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.

+31(0)10 - 458 44 44 E-mail verzenden