Viessmann, uw partner voor Onderhoud en Inspectie 

Als fabrikant weten wij als geen ander welke onderhoudswerkzaamheden er aan onze producten moeten worden uitgevoerd en hoe vaak deze dienen plaats te vinden. Als u kiest voor Viessmann voor het uitvoeren van inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw Viessmann installatie dan bent u verzekerd van kwaliteit en zekerheid. Alle benodigde kennis is beschikbaar en eventuele noodzakelijke reparaties kunnen direct worden uitgevoerd.

Naast het uitvoeren van Onderhoud en Inspectie zorgen wij voor een optimale afstelling van brander en regeling en een juiste rapportage. Hiermee kunt u aantonen dat de installatie op verantwoorde wijze is onderhouden en geïnspecteerd. Voor stookinstallaties is dit van belang, omdat vanuit de Milieuwet een periodieke keuring van stookinstallaties verplicht wordt gesteld. 

Neem contact met ons op.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze Technische Dienst.

010-4595415 E-mail verzenden

Scios gecertificeerd 

De afkorting SCIOS staat voor Stichting Certificering Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties. Dit is de instantie die toezicht houdt op keuring van stookinstallaties. Voor stookinstallaties met een totaal opgesteld nominaal vermogen vanaf 100 kW gelden minimale eisen welke zijn vastgelegd in het aktiviteitenbesluit Stookinstallaties van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Hierin is onder andere vastgelegd dat Installatie eigenaren de verplichting hebben hun stookinstallatie periodiek te laten inspecteren door een SCIOS-gecertificeerd bedrijf.

Omdat elke soort stookinstallatie zijn eigen regelgeving kent is er binnen de SCIOS een onderverdeling gemaakt in een 7-tal Scopes. Viessmann is voor een aantal van deze Scopes gecertificeerd waardoor wij de verplichte rapportages en afmeldingen mogen doen. 

scios logo.jpg
vca f gassen.jpg

VCA Gecertificeerd

Viessmann Nederland  is VCA* gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Onze opdrachtgevers kunnen er hierdoor op vertrouwen dat wij onze werkzaamheden veilig uitvoeren en wij hiermee geen schade brengen aan de gezondheid van uw en onze medewerkers en het Milieu. 

Het Viessmann onderhoudscontract 

Ons geavanceerde automatiseringssysteem zorgt voor een tijdige signalering van het moment van uitvoeren. Wij benaderen u vervolgens voor het maken van een afspraak en verzorgen de rapportage en terugkoppeling. Kortom, met een Viessmann onderhoudscontract kiest u voor kwaliteit, zekerheid
en gemak.

Contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze Technische Dienst. 

E-mail: td@viessmann.nl
Telefoonnummer: 010-4595415

ansprechpartner.jpg