Innovatieve koeloplossingen

De Viessmann Group is een van de toonaangevende fabrikanten van innovatieve koeloplossingen in Europa. Tot het productassortiment behoren koel- en diepvriesmeubelen met centrale koeling en stekkerklare uitvoeringen, verdampers, geïntegreerde installaties, koelcellen, koel- en diepvriesaggregaten alsook toebehoren en dienstverlening inzake montage en onderhoud. Het uitgebreide assortiment aan producten en diensten omvat uitermate efficiënte koeloplossingen en een sterk partnernetwerk.

De klanten hebben één centrale contactpersoon voor verkoop, marketing en service. De productievestigingen in Duitsland (voorheen Viessmann Kältetechnik, Europees marktleider voor koelruimten) en Finland (Norpe, Scandinavisch marktleider voor koeloplossingen) leveren kwalitatief hoogwaardige temperatuurgestuurde koelruimten en koelmeubelen en beschikken over een uitgebreide knowhow inzake industriële koeling. De jarenlange ervaring van beide ondernemingen werd gebundeld in het voordeel van de klant, die complete koeloplossingen aangeboden krijgen door één enkele leverancier.

Viessmann biedt slimme oplossingen voor de detailhandel, met nieuwe mogelijkheden voor de verkoop van levensmiddelen. Enkele van de succesfactoren zijn de verlaging van de levenscycluskosten, het creëren van een aangename koopervaring en de aanpassing aan de persoonlijke opwerpeisen van de klanten.

Lage levenscycluskosten

Viessmann kiest voor een uniforme aanpak met betrekking tot de levenscyclus van zijn producten – van de installatie over het dagelijks gebruik, service en onderhoud tot de recycling en verwijdering. De klanten krijgen oplossingen aangeboden voor lage levenscycluskosten, in het belang van toekomstige generaties.

Aangename In-Store-ervaring

Een grondige kennis van de zakelijke eisen van de klanten en uitgebreide marktkennis maken het mogelijk kleinhandelaars te ondersteunen bij het creëren van een prettige koopervaring. Viessmann koelmeubelen zijn uitermate geschikt om levensmiddelen aantrekkelijk te presenteren en dus de omzet te verhogen. Samen met de klanten worden oplossingen ontwikkeld die zowel de kleinhandelaar als de verbruiker ten goede komen.

Unieke kleinhandelsconcepten

Koeloplossingen van Viessmann zijn flexibel en voldoen aan alle industriële eisen. Alle producten kunnen worden aangepast aan de individuele noden van de klant om unieke kleinhandelsconcepten en nieuwe presentatieopties te ontwikkelen.


Koeltechnische oplossingen voor industriële toepassingen

  • Koelmeubelen
  • Koel- en diepvriescellen
  • Koelaggregaten
  • Rekkensysteem en toebehoren
Kuehlzellen.jpg

Viessmann Koelsystemen

Uw contactpersoon:

Henk Vroom
Lisbaan 8
2908 LN Capelle aan den IJssel
tel: 010-4584444
mob: 06-51470822
e-mail: vrmh@viessmann.com