Viessmann Comfort: een warmtepomp huren in plaats van kopen

U wilt graag een warmtepomp, maar liever geen grote uitgave in één keer? Dat kan!

Met Viessmann Comfort profiteert u van alle voordelen van een warmtepomp, zonder dat u zelf hoeft te investeren. U betaalt een vaste prijs per maand, Viessmann zorgt voor de rest. Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn onze warmtepompen van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee, zijn zeer stil en hebben een mooi design.

Een allround pakket werkelijk zonder zorgen!


Voordelen van Viessmann Comfort

Viessmann Comfort Comfortabel

Gemakkelijk

U geniet 15 jaar lang van all-in service, onderhoud, reparatie en garantie zonder bijkomende kosten met de installateur naar keuze.

Viessmann Comfort Efficiënt

Duurzaam

Met uw nieuwe warmtepomp bespaart u direct 60% in geval van een hybride installatie tot wel 100% op uw gasverbruik waardoor u direct fors uw CO2-uitstoot reduceert.

Viessmann Comfort Aantrekkelijk

Betaalbaar

U krijgt een nieuwe geluidsstille warmtepomp van Viessmann tegen een vaste prijs per maand.

Meteen beginnen met besparen

De voordelen van Viessmann Comfort zijn groot. U hoeft niet zelf de aanschaf en installatie te betalen, maar u ervaart wel van alle voordelen van een warmtepomp. Vanaf dag 1 bespaart u al op uw energiekosten en stoot u een stuk minder CO2 uit dan bij een cv-ketel. U weet ook waar u aan toe bent, want u betaalt elke maand een vast bedrag. Inclusief kosten voor onderhoud en service. 


Hoe werkt het huren van een warmtepomp?

Contract

Viessmann Comfort is een overeenkomst tussen de eindgebruiker en Viessmann Comfort voor de duur van 15 jaar. Viessmann Comfort zorgt voor de volledige administratieve afhandeling met de eindgebruiker terwijl de installateur voor een goede installatie realiseert en voortreffelijke service levert.

Installatie

Na het afsluiten van de Viessmann Comfort overeenkomst zal de installateur contact met u opnemen om de installatie van de nieuwe warmtepomp af te stemmen. Nadat de werkzaamheden gereed zijn zal Viessmann Nederland nog een eindcontrole uitvoeren waarna u zorgeloos van uw warmtepompinstallatie kunt genieten.

Als u vragen heeft over Viessmann Comfort  kunt  per e-mail comfort@viessmann.nl contact met ons opnemen. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen omtrent de afhandeling na ondertekening van het contract.

Gebruik en facturatie

Na installatie betaalt u Viessmann een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van de warmtepomp. Viessmann neemt dan alle kosten op zich voor plaatsing, onderhoud, service en eventueel benodigde onderdelen en vervanging hiervan. De installateur en Viessmann zullen periodiek de warmtepomp monitoren op afstand. Daarnaast zal de installateur periodiek het benodigde onderhoud uitvoeren. Hierdoor heeft u maximale zekerheid en komt u nooit in een garantiediscussie terecht tussen installateur en leverancier!