Viessmann Comfort tarieven: een vaste prijs per maand

 

Met Viessmann Comfort krijgt u een fluisterstille warmtepomp van Viessmann, zonder dat u het hoeft aan te schaffen. U betaalt een vaste prijs per maand, Viessmann zorgt voor de rest. 


Voorbeeld huurprijzen

De volgende berekening is bedoeld als leidraad. Uw persoonlijk offerte voor Viessmann Comfort is gebaseerd op de installatie offerte door een Viessmann Partner volgens de specificaties van de warmtepomp die het best aan uw behoeften aansluit en de kosten van een zorgeloze plaatsing daarvan in uw woning.  Natuurlijk kunnen ook andere type warmtepompen, bijvoorbeeld grond gebonden waarbij de bodem als bron voor de warmtepomp fungeert in plaats van de omgevingslucht, gehuurd worden. Neem hiervoor contact met ons op via het vermelde e-mailadres.

Vitocal_222-A.jpg

Prijsvoorbeeld 1

Voor een bestaande woning met vloerverwarming waarin een gezin woont bestaande uit 4 gezinsleden zal een all-electric warmtepomp met 220 liter warmwaterboiler en 6 kW vermogen, doorgaans een goede oplossing bieden. Het maandbedrag voor en een dergelijke warmtepomp inclusief installatie aanpassingen en 15 jaar onderhoud en garantie ca. 150 Euro per maand inclusief btw.

viessmann_sistema_ibrido_hybridcell_vitocal_200_s.jpg

Prijsvoorbeeld 2

Voor vrijstaande woning met lage temperatuur verwarming volstaat doorgaans een all-electric warmtepomp met een capaciteit van 8 kW. Indien er gekozen wordt voor luxe badkamer zal een warmwaterboiler van 300 liter benodigd zijn. Het maand bedrag voor een dergelijke warmtepomp inclusief aanpassingen en 15 jaar onderhoud en garantie bedraagt ca. 190 Euro per maand inclusief btw.