Telefonische bereikbaarheid

Voor de gebruiker van de installatie is zijn verwarmingsspecialist de contactpersoon bij uitstek. Hij kent de samenstelling van de hele verwarmingsinstallatie. Wanneer hij hulp nodig heeft over de producten die door Viessmann werden vervaardigd en geleverd, spreekt hij de technische dienst aan.

Een goede klantenservice onderscheidt zich vooral door het feit dat hij altijd snel beschikbaar is: bij Viessmann vindt de installateur altijd een bekwame contactpersoon die hem kan ondersteunen bij vragen in verband met bestaande installaties, voor het oplossen van technische problemen of om reserveonderdelen te bestellen. Belangrijke installatiegegevens worden voortdurend gedocumenteerd, bijgewerkt en bij volgende vragen automatisch weergegeven aan de serviceadviseurs.

De medewerkers van ons servicecentrum zijn technici, vakmensen en installateurs die na jarenlange praktijkervaring werden aangetrokken door de adviesafdeling. Zij staan de installateurs als betrouwbare partners bij om interventies van de technische dienst ter plaatse te coördineren – van het vastleggen van de afspraak tot de planning van de reserveonderdelen. Een uitgebreid netwerk van servicetechnici zorgt ervoor dat u snel wordt geholpen. Dit garandeert een feilloze werking van de installatie en een constant hoge servicekwaliteit.

Voor elke opdracht wordt er een afspraakbevestiging gegeven. Na elke service-interventie ontvangt de installateur een schriftelijke documentatie. Mocht hij zelf niet mee ter plaatse zijn geweest, wordt hij door de servicetechnicus bovendien telefonisch bijgewerkt.

Zo ondersteunen wij onze installateurs

  • Vakkundige inbedrijfstelling van de verwarmingsinstallatie door onze technische dienst.
  • Technische probleemoplossing en service aan de installaties ter plaatse
    24/7 servicehotline
  • TDIS: het informatiesysteem van de technische dienst op het internet
  • Community voor online dialoog met experten
  • Uitgebreid opleidingsprogramma van de Viessmann Academie met praktijkgerichte technische opleidingen