Zonnecollectoren voor commerciële toepassingen

Tot wel 60% besparen met Duitse toptechnologie 

Energiekosten zijn een grote kostenpost voor uw bedrijf. Verlaag daarom uw energierekening door uw tapwater te verwarmen met zonnecollectoren van Viessmann. U kunt tot wel 60% besparen op uw jaarlijks verbruik. 

Waarom Viessmann

Net als zonnepanelen liggen zonnecollectoren op uw dak. Ze zetten zonne-energie om in thermische energie en die thermische energie kan worden gebruikt voor verwarming en warmwaterbereiding. Kiest u voor zonnecollectoren van Viessmann, dan kies u voor een combinatie van toptechnologie en Duitse degelijkheid. Al onze producten gaan heel lang mee en hebben een mooi design. 

Maximale opbrengst

Het bijzondere van onze zonnecollectoren zit in de details. De behuizing van onze vlakke Vitosol 200 FM zonnecollectoren bestaat bijvoorbeeld uit een rondom gebogen aluminium frame, waarvan u zelf de kleur kunt kiezen. Het frame heeft daarnaast een naadloze glasrand, wat zorgt voor een hoge stabiliteit van de collector. Het deksel van speciaal glas is zeer transparant en laat daarom veel zonne-energie door.

De hoogwaardig gecoate absorbers van onze Vitosol 200 en 300 TM buiscollectoren vangen zeer veel zonne-energie op en zorgen op die manier voor een hoog rendement. Door het vacuüm in de buizen zorgen we bovendien voor bijzonder efficiënte isolatie. Vooral in het tussenseizoen en bij lage temperaturen in de wintermaanden, maken de vacuümbuiscollectoren heel efficiënt gebruik van de beschikbare zonnestraling.

Minder CO2-uitstoot, lagere energierekening

Met een zonnecollector van Viessmann beperkt u het gebruik van fossiele brandstoffen, vermindert u de schadelijke CO2-uitstoot en verlaagt u uw energierekening. En doordat we naast zonnecollectoren ook zonnepanelen, warmtepompen, hr-gasketels en boilers leveren, hebben we voor ieder woon- of bedrijfsgebouw een oplossing om nog meer energie te besparen.

Wilt u advies voor uw bedrijfs- of woongebouw?