5 slimme manier om met all electric oplossingen grondgebonden woningen te verduurzamen

Gratis whitepaper: 'all electric oplossingen'

Bent u gebouweigenaar, adviseur of directeur vastgoed bij een woningcorporatie? Dan staat u voor een grote en maatschappelijk belangrijke opgave. Een groot deel van uw bezit moet worden gerenoveerd en verduurzaamd én er zijn veel nieuwe woningen nodig voor groepen die het moeilijk hebben op de woningmarkt.

Oplossingen om uw complete bezit, bestaand en nieuw, energiezuiniger en duurzamer te maken zijn er genoeg. Sterker nog, het zijn er veel. Dat maakt het niet per se makkelijker de juiste strategie en oplossingen te kiezen. 

Wij deden de afgelopen decennia veel kennis en ervaring op. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. We voeren dagelijks gesprekken met vastgoedeigenaren en andere installatie-experts en ontwikkelen ons op het gebied van all electric oplossingen continu door.

Vanuit die expertise zetten wij voor u in deze whitepaper op een rij welke mogelijkheden wij zien voor het slim en goed verduurzamen van grondgebonden woningen. Twee van de oplossingen die wij beschrijven ziet u vaker terug in de markt. De andere drie worden nu in de markt nog niet of  nauwelijks toegepast. Het zijn oplossingen die wat creatiever zijn. Gedurfd misschien wel. Ze bieden veel voordelen. Voor u én voor de bewoners. 

Lees het nu in onze whitepaper: "5 slimme manieren om met all electric oplossingen grondgebonden woningen te verduurzamen" 

Vul hieronder uw gegevens in en download direct de whitepaper!