Warmwaterbuffervaten voor collectieve woningbouw

Duitse degelijkheid, zeer hoge kwaliteit

Met een warmwaterbuffervat kunt u warmte opslaan om het op een later tijdstip te gebruiken. Warmte bufferen dus, om deze later te gebruiken voor verwarming en warm water. 

Ons Vitocell 100-E warmwaterbuffervat bijvoorbeeld, is veelzijdig inzetbaar in verwarmingssystemen met meerdere warmtebronnen, doordat het meerdere aanvoer- en retouraansluitingen heeft. Ideaal dus, in combinatie met zonnesystemen, warmtepompen en ketels voor vaste brandstoffen. Met de Vitocell 100-E heeft u bovendien beperkt warmteverlies door zeer efficiënte isolatie rondom.

Waarom een Viessmann

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. Doordat we naast boilers ook warmtepompen, zonnecollectoren en HR-ketels leveren, hebben we voor iedere woning en ieder gebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

Wilt uw advies over uw wooncomplex?

Warmwaterbuffervat

Met een warmwaterbuffervat kunt u warmte opslaan om het op een later tijdstip te gebruiken. Lees hier meer over onze zeer degelijke warmwaterbuffervaten.