Warmwaterbuffervaten van Duitse makelij: zeer hoge kwaliteit

De behoefte aan warm water verschilt per huishouden. Als u met meer mensen in huis woont heeft u meer warm water nodig dan wanneer u alleen woont of met z’n tweeën. En als u graag uitgebreid in bad gaat, lang doucht of allemaal kort na elkaar onder de douche gaat, is de behoefte anders dan wanneer er maar zelden binnen korte tijd veel warm water nodig is.

Bij ons vindt u voor elk type huishouden een oplossing. Zoals onze warmwaterbuffervaten.

Zeer efficiënte warmwaterbuffervat

Met een warmwaterbuffervat kunt u warmte opslaan om het op een later tijdstip te gebruiken. Warmte bufferen dus, om deze later te gebruiken voor verwarming en warm water. 

Onze Vitocell 100-E/-W warmwaterbuffervat is veelzijdig inzetbaar in verwarmingssystemen met meerdere warmtebronnen doordat het meerdere aanvoer- en retouraansluitingen heeft. Ideaal dus, in combinatie met zonnesystemen, warmtepompen en ketels voor vaste brandstoffen. Met de Vitocell 100-E/-W heeft u bovendien beperkt warmteverlies door zeer efficiënte isolatie rondom.

Waarom een Viessmann

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. Doordat we naast boilers ook warmtepompen, zonnecollectoren en HR-ketels leveren, hebben we voor iedere woning en ieder gebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

Warmwaterbuffervat kiezen?