Meer comfort en gebruiksgemak dankzij de apps van Viessmann

Met de apps van Viessmann bedien je jouw verwarmingssysteem comfortabel en veilig via internet

Een verwarmingssysteem kan je op de traditionele manier regelen door aan de thermostaat te draaien, ofwel handig via internet. De app maakt ook onderhoud op afstand mogelijk door een erkend verwarmingsbedrijf.  Dit kan dankzij de intelligente apps van Viessmann, een internetinterface en een smartphone, tablet of PC.

Thermostatische radiatorkranen ViCare voor regeling via de app ViCare

Apps van Viessmann voor eindgebruikers

App ViCare – je verwarming regelen en monitoren

De app ViCare biedt nieuwe mogelijkheden voor het bedienen van verwarmingssystemen via internet. Het ontwerp van de grafische interface van de app ViCare is eenvoudig en overzichtelijk. Resultaat: een volledig intuïtieve bediening van het verwarmingssysteem.

Het systeem is ontworpen om één verwarmingscircuit te regelen. Door te swipen selecteer je de gewenste kamertemperatuur en met een druk op het scherm schakel je tussen standaard- en partymodus ("Verlengde verwarming"). Bij het verlaten van je huis ("Afwezig") is er slechts één commando nodig om de temperatuur van het verwarmingssysteem te verlagen en energie te besparen.

Wie voor elke dag verschillende in- en uitschakeltijden wil programmeren, zal de assistentiefunctie waarderen. Een aparte knop op het startscherm toont ook allerlei tips om energie te besparen.

ViCare downloaden

Beschikbaar voor iOS en Android.

App ViBooks - alle commerciële en technische informatie

Wil je een productbrochure als pdf downloaden of ben je de handleiding van je verwarmingssysteem van Viessmann kwijt? Met onze online database ViBooks heb je de gewenste documenten snel bij de hand.

Ook technische documentie vind je hier terug zoals de montage- en servicehandleiidngen voor alle producten van Viessmann.


Apps voor de partners van Viessmann

Voor partners biedt Viessmann de app ViGuide voor het opvolgen en onderhouden van verwarmingssystemen op afstand. Terwijl de eigenaars profiteren van een hogere bedrijfszekerheid, hebben de installatie- en servicebedrijven altijd een online overzicht van de verwarmingssystemen bij eindgebruikers.

Een Viessmann account is vereist om alle functies van deze app te kunnen gebruiken. Als je deze niet bij de hand hebt of nog niet hebt ontvangen, kan je contact opnemen met je vertegenwoordiger of dichtstbijzijnde verkoopkantoor.

ViGuide – duidelijke digitale klantenservice

Voeg een onbetaalbaar extraatje toe aan uw klantenservice: onzichtbare bedrijfszekerheid. Met de app ViGuide van Viessmann word je direct op de hoogte gehouden van belangrijke wijzigingen aan de apparaten van je klanten. Bij een storing kan je snel reageren en het probleem op afstand verhelpen zonder dat de klant iets merkt. De app informeert je ook wanneer een andere klant je vraagt ​​voor zijn apparaat te zorgen.

De app is duidelijk gestructureerd en bevat belangrijke parameters zoals zowel verwarmingscurve als temperatuurmanagers. Met hun hulp kan je op afstand belangrijke aanpassingen maken en jezelf onnodige reizen besparen.

Download de app ViGuide

Beschikbaar voor iOS en Android.

Viessmann reserveonderdelen-app

Deze app biedt verwarmingsmonteurs snelle en eenvoudige ondersteuning bij het onderhoud van de verwarmingssystemen van hun klanten. Bovendien stelt de applicatie installatie- en servicebedrijven in staat een geo-gevalideerde registratie bij te houden van inbedrijfstelling en garantie-/onderhoudsbezoeken. De volgende functies zijn ook nuttig:

  • Lezen van barcodes (ook offline) van reserveonderdelen en relevante producten
  • Controleren van de beschikbaarheid van reserveonderdelen met een kaartfunctie
  • Bestellen van reserveonderdelen
  • Ondersteuning bij inbedrijfstelling en onderhoudsbezoeken

Download de Reserveonderdelen-app

Beschikbaar voor iOS en Android.