Klimaatoplossingen – het premium aanbod van Viessmann

Eigenlijk koop je 'm voor de kinderen  

Heb je ‘gewoon’ een nieuwe ketel nodig, wil je verduurzamen, zelf energie opwekken of de waarde van jouw huis verhogen? Wij bij Viessmann Nederland helpen je graag.  

Met een totaalpakket van warmtepompen, PV panelen, zonnecollectoren, gasketels en boilers hebben we voor elk van jouw vragen een oplossing. En zoals je van een van oorsprong Duits familiebedrijf kan verwachten is dat altijd een oplossing van zeer hoge kwaliteit. Eigenlijk koop je een Viessmann nooit voor jezelf, je koopt ‘m voor de kinderen. Een Viessmann gaat namelijk lang mee én draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing.

Warmtepompen, thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen

Warmtepompen

Warmtepompen zijn de keuze bij uitstek voor wie zijn energiekosten wil verlagen en op een ecologisch verantwoorde manier wil verwarmen. De energie die warmtepompen nodig hebben, is in de natuur namelijk in overvloed en gratis aanwezig. Om die energie vrij te geven, heeft dit volwaardige verwarmingssysteem maar heel weinig stroom nodig voor de aandrijving en pompen. Met een warmtepomp ben je niet langer afhankelijk van fossiele brandstoffen en kun je actief je steentje bijdragen om de CO2-uitstoot terug te dringen en het klimaat te beschermen.

Zonnecollectoren

Zonnecollectoren van Viessmann voldoen aan alle vereisten voor een (kosten)efficiënte back-up van de centrale verwarming en de verwarming van water voor huishoudelijk gebruik. Met een uitgebreid assortiment van vlakke en buiscollectoren heeft Viessmann een flexibele en individuele oplossing in huis om je moderne verwarmingssysteem aan te vullen met warmte van de zon.

Fotovoltaïsche zonnepanelen en thuisbatterijen

Energie van de zon : bijna iedere woning is geschikt voor het zelf opwellen van energie met een fotovoltaïsch systeem van Viessmann. Gratis zonne-energie omzetten in elektriciteit is voordelig met het oog op je eigenverbruik en in combinatie met een thuisbatterij ben je bovendien minder afhankelijk van het net.

CV-ketels

HR-ketels

Van compacte hr-ketels, als wand- of vloermodel, tot middelgrote ketels voor grote verwarmingsbehoeften: het assortiment gasketels van Viessmann voldoet aan al jouw verwachtingen voor een efficiënt en zuinig gasverwarmingssysteem.

Boilers en accessoires

Warmwaterboilers

De samenstelling van een boiler is cruciaal om water voor huishoudelijk gebruik hygiënisch te kunnen verwarmen. Daarom vertrouwt Viessmann op twee kwaliteitsvolle materialen: de emailcoating Ceraprotect, die veilig en langdurig beschermt tegen corrosie, en roestvrij staal om te voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Waterontharders

De waterontharders van Viessmann bieden efficiënte bescherming tegen kalkaanslag in leidingen en apparaten, wat leidt tot energiebesparing en een langere levensduur. Het betrouwbare ionenuitwisselingsproces en innovatieve regelsysteem maken ze zuinig en effectief.

Verwarmings- en systeemoplossingen voor bestaande gebouwen en nieuwbouw

Hoewel de reserves aan fossiele brandstoffen, blijft het wereldwijde verbruik toenemen. Tegelijkertijd wordt onze atmosfeer steeds warmer door de CO₂-uitstoot, met een veranderend klimaat tot gevolg. Wie op lange termijn denkt, gaat spaarzaam om met fossiele brandstoffen, probeert op een efficiëntere manier te verwarmen, koelen, ventileren en elektriciteit op te wekken en kiest voor hernieuwbare energie. Op deze pagina's vind je alle informatie over verwarming voor bestaande bouw en nieuwbouw.

Installateurs

Vind een installatie- en servicebedrijf naar keuze voor de installatie en het onderhoud van jouw verwarmings- of hernieuwbare energiesysteem bij jou in de buurt.