Verwarmingssystemen voor bedrijven en industrie

Contact opnemen

Verwarmingssystemen met hoge vermogens

De productportfolio van Viessmann biedt een gevarieerd aanbod aan verwarmingssystemen voor bedrijven, overheden en industrie.

Gasketels tot 2000 kilowatt

De Viessmann Vitodens  condensatieketels en lage-temperatuur-gasketels voor industriële en commerciële toepassingen zijn verkrijgbaar met vermogens tot 2000 kilowatt. Ze onderscheiden zich door hun zeer zuinige, schone en betrouwbare werking. Bovendien hebben ze een indrukwekkend lange levensduur. De hoogwaardige componenten van de verwarmingssystemen zijn vanaf de fabriek op elkaar afgestemd en werken naadloos samen. Bijzonder opmerkelijk is de MatriX gasbrander - een mijlpaal in de verwarmingstechniek van Viessmann. Het roestvrijstalen MatriX-gasrooster zorgt voor een lange levensduur, terwijl de brander ongevoelig is voor hoge temperatuurbelastingen.

Door het gebruik van geavanceerde condensatietechnologie bieden Viessmann  condensatieketels voor commerciële toepassingen een optimaal energiegebruik en een zuinig verbruik. De lage temperatuur gasketels hebben een bewezen Viessmann kwaliteit en een hoog seizoensrendement. De veelzijdigheid van het assortiment zorgt ervoor dat er voor elke vraag en elk budget een oplossing is.  

Thermische zonnesystemen

Viessmann thermische zonnesystemen zijn een ideale toevoeging voor warmwaterbereiding en back-up voor warmteproductie. Met zijn brede gamma Vitosol collectoren biedt Viessmann flexibele en individuele oplossingen voor elke toepassing. Onze vlakke en buiscollectoren maken gebruik van gratis zonne-energie. Het gebruik ervan ontlast niet alleen het milieu, maar vermindert ook de kosten voor de aankoop en opslag van brandstof. Investeren in thermische zonnepanelen is daarom ecologisch, economisch en toekomstgericht. De collectoren worden bij uitstek gebruikt wanneer voor de productie van proceswarmte een laag temperatuurniveau vereist is.

Vlakke zonnecollectoren zijn geschikt voor montage boven het dak, dakintegratie en voor montage op collectorsteunen. De gepatenteerde schakelende absorberlaag van Viessmann beschermt de krachtige vlakke plaatcollectoren tegen oververhitting en stagnatie. De absorbers van onze vacuümbuiscollectoren overtuigen door hun vermogen om een bijzonder grote hoeveelheid zonne-energie op te vangen en zo een hoog rendement te garanderen. Daarbij zorgt het vacuüm voor een bijzonder effectieve warmte-isolatie. De buiscollectoren zijn in staat om zelfs lage niveaus van zonnestraling om te zetten in bruikbare warmte.