Een nieuwe efficiente oplossing voor een vast maandelijks bedrag

Informatie of een offerte aanvragen

Maak het je gemakkelijk!

Investeren in een moderne verwarmingsoplossing of een energiesysteem met warmtepomp, zonnepanelen en een thuisbatterij vergt een aanzienlijke financiële inspanning.  

Viessmann Comfort is een toegankelijke oplossing voor het financieren van een nieuwe en efficient systeem voor verwarming of energie-opwekking zoals zonnepanelen en een thuisbatterij. Je betaalt een vaste prijs per maand, Viessmann zorgt voor de rest.

Hoe werkt de financiering met Viessmann Comfort?

De financiering van een nieuwe installatie is heel eenvoudig. Er wordt een warmtepomp of een ander toestel voor verwarming van de nieuwste generatie geïnstalleerd, eventueel in combinatie met fotovoltaïsche panelen, een thuisbatterij of thermische zonnecollectoren.

Er zijn 3 stappen:

  1. Als je al in contact bent met een servicepartner van Viessmann, kan je rechtstreeks contact met hem opnemen. Hij plant de realisatie van het nieuwe energiebesparende verwarmingssysteem. In het andere geval, neem direct contact op met ons en wij organiseren een offertebezoek ter plaatse.
  2. Zodra de offerte voor je nieuwe verwarmingsoplossing er is, berekenen wij het bijbehorende vaste maandbedrag voor een periode van 2 tot 10 jaar, afhankelijk van de waarde van de investering.
  3. Zodra de contractformule is gekozen en de financieringsovereenkomst* is ondertekend, wordt de installatie uitgevoerd door de servicepartner die de offerte heeft uitgebracht.

Je betaalt een maandelijks bedrag en hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. Je profiteert vanaf de eerste dag van de efficientie van de nieuwe verwarmingsinstallatie.

Een nieuwe efficiënte oplossing

Heel veel verwarmingssystemen in ons land zijn verouderd. Naar schatting is een derde van alle huidige systemen meer dan 20  jaar oud. Veel huizen gebruiken dus nog een oude, inefficiënte verwarmingstechniek. Naarmate je systeem ouder wordt, stijgt vaak niet alleen het verbruik, maar word je ook geconfronteerd met onverwachte en hogere onderhouds- en herstellingskosten. Een nieuw verwarmingssysteem is echter een belangrijke investering.

Viessmann Comfort is een toegankelijke oplossing voor het financieren van een nieuwe en efficient systeem voor verwarming of energie-opwekking zoals zonnepanelen en een thuisbatterij. Je betaalt een vaste prijs per maand, Viessmann zorgt voor de rest.

  

Let op, geld lenen kost ook geld.

*Kredietvorm : lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van jouw kredietaanvraag door AlphaCredit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. . Kredietbemiddelaar (kredietmakelaar) : Framenatic   agent in nevenfunctie, Zur Burg 13, B-4780 Sankt-Vith, BTW BE 0791 750 127.

Warmtepomp Vitocal 252-A met geïntegreerde boiler

Voordelen van Viessmann Comfort

Viessmann Comfort is een toegankelijke oplossing voor het financieren van een nieuwe en efficient systeem voor verwarming of energie-opwekking zoals zonnepanelen en een thuisbatterij.  

  • je geniet van een nieuw systeem zonder directe uitgaven
  • je betaalt tot 30  procent minder verwarmingskosten
  • je beschermt het milieu dankzij een efficiënter brandstofverbruik
  • je kan je maandelijkse tarieven plannen
  • je hebt recht op 6% BTW-tarief (indien van toepassing) en geniet van premies van de federale en regionale overheden.

Contact

0800 999 50
comfort@viessman.be