Boilers van Duitse makelij: zeer hoge kwaliteit

Een boiler is essentieel in een huishouden. Allemaal gebruiken we immers warm water.

Die behoefte aan warm water verschilt wel per huishouden. Als u met meer mensen in huis woont heeft u meer warm water nodig dan wanneer u alleen woont of met z’n tweeën. En als u graag uitgebreid in bad gaat of lang doucht of allemaal kort na elkaar onder de douche gaat, is de behoefte anders dan wanneer er maar zelden binnen korte tijd veel warm water nodig is.

Bij ons vindt u voor elk type huishouden een oplossing. We hebben drie soorten boilers

Hieronder leest u wat de verschillen zijn.

Warmwaterboilers

Onze warmwaterboilers voorzien in alle opzichten in de behoefte aan warm water die u als huishouden heeft en kunnen worden gecombineerd met verschillende warmtegeneratoren. Bijvoorbeeld met een condensatieketel, een milieuvriendelijke warmtepomp of een ketel op vaste brandstof. Denk ook aan de optie om een ​​zonnesysteem te installeren om energie te besparen en het water gratis te verwarmen.

Bivalente warmwaterboilers

Bivalente warmwaterboilers gebruiken twee warmtebronnen voor warm water. Bijvoorbeeld een zonne-energiesysteem en gasketel. Uiteraard kunnen ook andere warmtebronnen zoals een vaste brandstofketel of een warmtepomp worden gebruikt.

Warmwaterbuffervaten 

Met een warmwaterbuffervat kunt u warmte opslaan om het op een later tijdstip te gebruiken. Warmte bufferen dus, om deze later te gebruiken voor verwarming en warm water. 

Waarom een Viessmann

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat. 

Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw huis. 

Boiler kiezen?

Condenserende wandketel op aardgas Vitodens 300-W met Vitocell 100-W

Twee energie-efficiëntieklassen

De meeste warmwaterboilers met verplicht te labelen opslagvolumes (inhoud tot 500 liter) krijgen standaard de energie-efficiëntieklasse B. Alternatief kan voor specifieke boilertypes tussen de energie-efficiëntieklasse A of B worden gekozen. Boilers uit de klasse A zijn thermisch geïsoleerd met een extra vacuümpaneel en beperken hierdoor het verlies van warmte en dus de kosten voor energie.