Warmwaterboiler Vitocell - Heerlijk warm water voor iedere behoefte

De nood aan warm en heet water is verschillend voor elk huishouden. De vereiste hoeveelheid is afhankelijk van het aantal inwoners en ook van hun bad- en douchegewoonten. Een voorbeeld: Als 's morgens drie gezinsleden op hetzelfde tijdstip naar hun werk of naar school moeten vertrekken, moet op korte tijd heel wat warm douchewater beschikbaar zijn.

De Vitocell warmwaterboilers beantwoorden in alle opzichten aan deze noden en voldoen ook aan de hoge installatievereisten. In elk geval wordt de installatie van een zonnesysteem aangeraden omwille van de energiebesparing en de mogelijkheid tot gratis verwarmen van water.

Condenserende wandketel op aardgas Vitodens 300-W met Vitocell 100-W

Twee energie-efficiëntieklassen

De meeste warmwaterboilers met verplicht te labelen opslagvolumes (inhoud tot 500 liter) krijgen standaard de energie-efficiëntieklasse B. Alternatief kan voor specifieke boilertypes tussen de energie-efficiëntieklasse A of B worden gekozen. Boilers uit de klasse A zijn thermisch geïsoleerd met een extra vacuümpaneel en beperken hierdoor het verlies van warmte en dus de kosten voor energie.