Warmwaterboilers van Duitse makelij: zeer hoge kwaliteit

De behoefte aan warm water verschilt per huishouden. Als u met meer mensen in huis woont heeft u meer warm water nodig dan wanneer u alleen woont of met z’n tweeën. En als u graag uitgebreid in bad gaat of lang doucht of allemaal kort na elkaar onder de douche gaat, is de behoefte anders dan wanneer er maar zelden binnen korte tijd veel warm water nodig is.

Bij ons vindt u voor elk type huishouden een oplossing. Zoals onze warmwaterboilers.

Water gratis verwarmen

Onze warmwaterboilers voorzien in alle opzichten in de behoefte aan warm water die u als huishouden heeft en kunnen worden gecombineerd met verschillende warmtegeneratoren. Bijvoorbeeld met een condensatieketel, een milieuvriendelijke warmtepomp of een ketel op vaste brandstof. Denk ook aan de optie om een ​​zonnesysteem te installeren om energie te besparen en het water gratis te verwarmen.

Hoog warmwatercomfort

Onze Vitocell 100-V is bijvoorbeeld perfect als 'staande' oplossing voor voordelige warm tapwaterverwarming. De Vitocell 100-V is verkrijgbaar in staande uitvoering met een waterinhoud van 160 tot 950 liter.

Het bijzondere van onze Vitocell 100-V zit in de details. Zoals de tot op de bodem reikende verwarmingsspiraal, waardoor altijd de volledige boilerinhoud wordt opgewarmd, het hoge warmwatercomfort door snelle, gelijkmatige opwarming via grote verwarmingsspiralen en beperkt warmteverlies door zeer efficiënte isolatie rondom. Voor een gemakkelijke plaatsing is de Vitocell 100-B met een inhoud vanaf 400 liter overigens voorzien van een afneembare warmte-isolatie.

Waarom een Viessmann

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. Doordat we naast boilers ook warmtepompen, zonnecollectoren en HR-ketels leveren, hebben we voor iedere woning en ieder gebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

Warmwaterboiler kiezen?

Vraag een installateur om advies.