Warmtepompen van Duitse makelij: goed, stil en mooi

Bent u op zoek naar een warmtepomp voor uw huis? De keuze is inmiddels groot, waarom voor een Viessmann kiezen? Omdat u een Viessmann niet voor uzelf koopt, maar voor de kinderen. 

Zeer hoge kwaliteit

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn onze warmtepompen van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee, zijn superstil en hebben een mooi design. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat. 

Meer dan 40 jaar geleden al, brachten we onze eerste warmtepomp op de markt. Echt pionieren was dat toen nog. Inmiddels staan onze warmtepompen bekend als een van de besten op de internationale markt. 

En er is meer.

Verwarming en koeling

Met een Viessmann bent u verzekert van een prettig binnenklimaat, wat de temperatuur buiten ook is. Bijna al onze warmtepompen beschikken namelijk over 'active cooling en ‘natural cooling’ functies. Naast het klassieke gebruik als verwarmingssysteem voor de koude dagen, krijgt u met een Viessmann warmtepomp in de zomer een verfrissende koelte in huis.

Ruime keuze, altijd een oplossing

Met een warmtepomp beperkt u het gebruik van fossiele brandstoffen, vermindert u de schadelijke CO2-uitstoot, verlaagt u uw energierekening en heeft u altijd een fijne temperatuur in huis.

Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw huis. Er zijn namelijk verschillende typen warmtepompen. Onze warmtepompen maken gebruik van hernieuwbare energie uit de grond, van de zon, uit het grondwater of uit de lucht. Ze zijn er in allerlei formaten en voor nieuwbouw en toepassing in bestaande bouw. 

Wij hebben voor bijna elke situatie een oplossing, hoe oud, nieuw, groot of klein uw huis ook is.

Warmtepomp kiezen?