Ketels, warmtepompen en zonnepanelen van Viessmann

Creëer concurrentievoordeel met efficiënt energiegebruik

Energie vormt een grote kostenpost in uw industriële proces. Die energiekosten verlagen vergroot dus uw concurrentievoordeel. Met onze maatwerk industriële stoom- en heetwateroplossingen helpen wij u daar graag bij. 

Maatwerkoplossingen voor de industrie

Met een totaalpakket van stoomketels, warm- en heetwaterketels en restwarmteketels vinden we voor uw industriële proces altijd de beste oplossing. En als u dat wenst helpen we u direct om uw CO2-uitstoot op kantoor zoveel mogelijk te beperken en het binnenklimaat te verbeteren. We beschikken namelijk ook over warmtepompen,zonnepanelen, zonnecollectoren, cv-ketels en boilers.

Duitse degelijkheid

We staan, zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten, bekend om de zeer hoge kwaliteit van onze producten. Een Viessmann gaat lang mee en draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing. Bovendien ontwerpen we onze ketels voor u op maat, in de grootte en met het uitrustingsniveau dat u wenst. De bijbehorende intelligente regeltechniek zorgt voor een eenvoudige volautomatische werking van de ketel.

Maximale energiebesparing

We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar voor de beste totaaloplossing. Het resultaat: maximale energiebesparing in uw industriële verwarmingssysteem. 

Wilt u advies voor uw industriële proces en uw gebouw?


Ik zoek een product voor de productie van , dat werkt op .