Warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen van Viessmann

Of u nu een kantoor heeft, een winkel, een hotel, een zorginstelling of een school, natuurlijk wilt u een zo laag mogelijke energierekening en een zo goed mogelijk klimaat in uw gebouw. Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag. 

Met een totaalpakket van warmtepompen, zonnepanelen, zonnecollectoren, cv-ketels en boilers vinden we voor uw gebouw altijd de beste oplossing. 

We staan, zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten, bekend om de zeer hoge kwaliteit en het mooie design van onze producten. Een Viessmann gaat lang mee, draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing én zorgt voor een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.

Oplossingen voor bestaande bouw

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Voldoet het gebouw niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit 2012. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden om uw kantoor naar Label C te brengen, vraag onze adviseurs en partner-installateurs u daarbij te helpen!

Oplossingen voor nieuwbouw

Vanaf 1 januari 2021 geldt de nieuwe norm BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen). BENG vervangt de EPC, de huidige eis voor nieuwbouw. BENG is gebaseerd op de Trias Energetica, een driestappenstrategie om een energiezuinig ontwerp te maken. Het legt de energieprestatie voor nieuwe gebouwen vast aan de hand van 3 eisen:

  • de maximale energiebehoefte in kWh per m2 gebruiksoppervlak per jaar;
  • het maximale primair fossiel energiegebruik, ook in kWh per m2 gebruiksoppervlak per jaar;
  • het minimale aandeel hernieuwbare energie in procenten.

Wilt u advies over de toe te passen oplossingen bij nieuwbouw voor BENG? Onze adviseurs en partner-installateurs helpen u graag.


Top Links

Hier vindt u links naar onderwerpen die voor uw interessant kunnen zijn.

Productassortiment voor bedrijven

Producten voor het gebruik in bedrijven

volgende

Lokale partner

Bij onze installateurs bent u in goede handen

volgende

Brochure downloaden

Download hier de gratis brochures

volgende
Bedienungsanleitungen.jpg

Bedieningshandleidingen downloaden

Databank voor bedieningshandleidingen