Efficiënte energiesystemen voor de industrie

Om de energierevolutie te laten slagen, moet de energie-efficiëntie naar omhoog – niet alleen in de bestaande gebouwen als grootste energieverbruikers, maar ook in de industrie. In Duitsland is ongeveer een derde van het jaarlijkse eindenergieverbruik van om en bij de 2.500 TWh aan deze sector toe te schrijven. Daarvan zou tegen 2020 ongeveer 40 procent kunnen worden bespaard door moderniseringsmaatregelen – dit is een enorm potentieel dat kan worden gerealiseerd door gebruik van energie-efficiënte technieken. Door te investeren in een goedkopere voorziening van stoom, warmte, koude en elektriciteit, dalen bovendien de kosten, waardoor er een concurrentievoordeel ontstaat.

Viessmann biedt daarvoor complete systeemoplossingen die een goedkope voorziening met stoom, warmte tot 116 MW, koude tot 2 MW en elektriciteit tot 50 MW garanderen, maar ook een uitgebreid dienstenportfolio dat gaat van advies/ontwerp over inbedrijfstelling tot service.

Top Links

Hier vindt u links naar onderwerpen die voor uw interessant kunnen zijn.

Productassortiment industrie

Producten voor industrieel gebruik

volgende

Referenties

Verwarmingstechniek die aan alle vereisten beantwoordt

volgende
community.jpg

Contact

Uw partner voor industriële toepassingen

Bedieningshandleidingen downloaden

Databank voor bedieningshandleidingen

volgende

Brochure downloaden

Download hier de gratis brochures

volgende

Advies

Bent u van plan uw installatie te vernieuwen, zit u nog met vragen, wenst u advies of een offerte op maat te krijgen, dan kunt u terecht bij onze specialisten in de ontwerpafdeling

volgende