U bent meer dan welkom als Viessmann Klimaatpartner

Verduurzamen lukt niemand op eigen houtje. Niet alleen is de vraag groot naar oplossingen waarmee het klimaat gediend is, ook wordt verlangd dat die oplossingen zelf van goede kwaliteit zijn en lang meegaan. Dubbel duurzaam dus. Laten we daarom samenwerken, want dan komen we pas écht verder. Uw vakmanschap, ondersteund door onze premium klimaatoplossingen van warmtepompen, airco’s, energie opslag en zonnepanelen tot ventilatie. Aangevuld met online services aan waarmee elke installateur de producten op afstand kan beheren en monitoren. Door nu Viessmann Klimaatpartner te worden haalt u direct alle voordelen in huis én heeft u recht op ons welkomstaanbod. 

En vanzelfsprekend bent u bij ons aan het goede adres voor aantrekkelijke leads.Want klanten die Viessmann zoeken, sturen we natuurlijk het liefst naar een van onze Klimaatpartners!


Welke voordelen heeft u als klimaatpartner?

Werk met een breed aanbod aan premium klimaatoplossingen

Verduurzamen is verbeteren, zo lang we met z’n allen maar voor kwaliteit gaan. Dus vindt u voor ieder project bij Viessmann een premium klimaatoplossing, zoals warmtepompen, airco’s, energieopslag, zonnepanelen en ventilatie.

Bekijk ons aanbod aan premium klimaatoplossingen

Beheer en monitor eenvoudig op afstand met online service tools

Gemakkelijk en snel in verbinding staan met uw klanten doet u voortaan met ViGuide. Houd op afstand zicht op de installatievoortgang en gepland onderhoud, en wijzig instellingen of verricht onderhoud. Van simpele iOS- en Android-app tot uitgebreid service- en onderhoudspakket.

Bekijk ons aanbod aan online service tools
vast stappenplan

Installeer makkelijk volgens een vast stappenplan

Plug-and-play, zo eenvoudig stelt u onze premium verwarmingssystemen in werking. Om veilig in bedrijf te stellen volgt u de afbeeldingen op het 7-inch touchscreen. Laat u stap voor stap meenemen voor een eenvoudige installatie zonder kans op flow-storingen.

Houd uw kennis maximaal up-to-date met opleidingen

Houd uw kennis maximaal up-to-date met opleidingen

Als Klimaatpartner kunt u het verandertempo prima bijhouden. Viessmann Academy staat achter u met vaktrainingen voor onder meer installeren, maar ook plaatsingsontwerpen maken en warmtepompen offreren.

Wilt u graag meer informatie over onze trainingen, data en locaties? Stuur dan een e-mail naar academy@viessmann.nl

50% korting op een ViGuide Pro-abonnement

ViGuide Pro is ons jaarlijkse, uitgebreid service- en onderhoudspakket dat u helpt problemen te signaleren voordat ze optreden en u tips geeft voor het optimaliseren van de systeemprestaties. Maak gebruik van ons tijdelijke welkomstaanbod: 50% korting op een ViGuide Pro-abonnement.

Bekijk ons aanbod aan online service tools.