Warmwaterboilers voor de utiliteit

Duitse degelijkheid, zeer hoge kwaliteit

De behoefte aan warm water verschilt per gebouw. Hoe meer mensen van het gebouw gebruik maken, hoe meer warm water vaak nodig is. 

Met ons brede aanbod warmwaterboilers hebben wij voor elk gebouw een oplossing en natuurlijk kunnen onze warmwaterboilers worden gecombineerd met verschillende warmtegeneratoren. Bijvoorbeeld met een condensatieketel, een milieuvriendelijke warmtepomp of een ketel op vaste brandstof. Denk ook aan de optie om een ​​zonnesysteem te installeren om energie te besparen en het water gratis te verwarmen.

Hoog warmwatercomfort

Onze Vitocell 100-V is bijvoorbeeld perfect als 'staande' oplossing voor voordelige warm tapwaterverwarming. De Vitocell 100-V is verkrijgbaar in staande uitvoering met een waterinhoud van 160 tot 950 liter.

Het bijzondere van onze Vitocell 100-V zit in de details. Zoals de tot op de bodem reikende verwarmingsspiraal, waardoor altijd de volledige boilerinhoud wordt opgewarmd, het hoge warmwatercomfort door snelle, gelijkmatige opwarming via grote verwarmingsspiralen en beperkt warmteverlies door zeer efficiënte isolatie rondom. Voor een gemakkelijke plaatsing is de Vitocell 100-L met een inhoud vanaf 400 liter overigens voorzien van een afneembare warmte-isolatie.

Waarom een Viessmann

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. Doordat we naast boilers ook warmtepompen, zonnecollectoren en HR-ketels leveren, hebben we voor iedere woning en ieder gebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. 

Warmwaterboiler kiezen?

Vraag uw installateur om advies.