Warmwaterboilers voor collectieve woningbouw

Comfortabel, zeer hoge kwaliteit, Duitse degelijkheid

Een warmwaterboiler is essentieel in elk gebouw, of het nu een bedrijfspand of wooncomplex betreft. Allemaal gebruiken we immers warm water. 

De behoefte aan warm en heet water is wel overal verschillend, want afhankelijk van het aantal kranen en gebruiksdoel van het water. In een hotel of een groot appartementsgebouw moet bijvoorbeeld vooral 's morgens in korte tijd veel warm douchewater beschikbaar zijn. En ook in bedrijfsgebouwen moet een warmwaterboiler voldoende water leveren als op verschillende plaatsen in het gebouw tegelijk warm water wordt afgenomen.

Warmwaterboilers

Onze warmwaterboilers voorzien in alle opzichten in de behoefte aan warm water die u voor uw gebouw heeft. Met veel variaties in boilerinhoud en vermogen hebben altijd een oplossing voor de toepassing die u zoekt.

U kunt onze warmwaterboilers ook combineren met verschillende warmtegeneratoren. Bijvoorbeeld met een condensatieketel, een milieuvriendelijke warmtepomp of een ketel op vaste brandstof. Denk ook aan de optie om een ​​zonnesysteem te installeren om energie te besparen en het water gratis te verwarmen.

Warmwaterbuffervaten

En met een warmwaterbuffervat kunt u warmte opslaan om het op een later tijdstip te gebruiken. Warmte bufferen dus, om deze later te gebruiken voor verwarming en warm water. 

Waarom een Viessmann

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw gebouw. 

Advies nodig voor uw woongebouw?