Warmtepompen voor collectieve installaties | Woningbouw

Toptechnologie om te verwarmen met hernieuwbare energie uit de natuur

Nog meer verduurzamen? Met onze warmtepompen voor collectieve woningbouwinstallaties verlaagt u uw energierekening en kunt u fors bijdragen aan de vermindering van CO₂- uitstoot. Helemaal als u hierbij gebruik maakt van uw eigen restwarmte of restwarmte van een buurbedrijf, naburig warmtenet of geothermische bron. Steeds meer bedrijven vertrouwen op deze efficiënte en schone technologie.

Totaaloplossing

De kracht van een Viessmann-oplossing zit in onze Duitse degelijkheid en totaalservice. Met een totaalpakket van niet alleen warmtepompen voor collectieve installaties, maar ook HR gasketels, zonnepanelen en zonnecollectoren, vinden we voor uw wooncomplex altijd de beste oplossing. 

Duitse degelijkheid

We staan, zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kan verwachten, bekend om de zeer hoge kwaliteit van onze producten. Een Viessmann gaat lang mee en is zeer onderhoudsvriendelijk, dat garanderen wij u. 

Onze grond/water-warmtepompen voor collectieve installaties zoals de Vitocal 300-G en de Vitocal 350-G, zijn bovendien compact en daarmee ruimtebesparend, zeer makkelijk te bedienen met de Vitotronic-regeling en kunnen worden gekoppeld aan elk gebouwbeheersysteem.

Hybride warmtepomp

Is gasloos nog een stap te ver? Met een hybride warmtepomp bespaart u wel gas, maar stapt u nog niet helemaal over op gasloos. U verlaagt uw energierekening en kunt fors bijdragen aan de vermindering van CO₂- uitstoot. Onze hybride warmtepompen voor collectieve installaties zoals de Vitocal 300-G Pro en de Vitocal 350-G Pro, zijn bovendien compact en daarmee ruimtebesparend.

Cascade-opstelling

Uiteraard is een cascade-opstelling ook mogelijk. Met zo’n cascadesysteem worden meerdere warmtepompen parallel geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Een zeer geschikte oplossing voor grote wooncomplexen.

Wilt u advies voor uw bedrijfs- of woongebouw?