Vitocell 100-V warmwaterboiler voor hoog comfort 

 

De Vitocell 100-warmwaterboilers met Ceraprotect-emaillecoating voldoen aan alle eisen voor een comfortabele en zuinige sanitair waterverwarming en nemen een vooraanstaande positie in op het gebied van geëmailleerde warmwaterboilers. De Ceraprotect-emaillecoating beschermt de warmwaterboiler betrouwbaar en duurzaam tegen corrosie.

De Vitocell 100-V heeft een corrosiebestendige stalen cilinder met Ceraprotect-emaillecoating.De boiler maakt heeft indrukwekkend lage warmteverliezen dankzij een zeer effectieve allround warmte-isolatie. In het CVAB-A-model met een capaciteit van 160/200 liter zorgt een zogenaamde vacuümthermische isolatie voor deze beschermende werking.

De snelle en gelijkmatige verwarming via grote verwarmingsspiralen zorgt te allen tijde voor een hoog warmwatercomfort. Voor grotere warmwaterbehoeften kunnen verschillende Vitocell 100-V types CVA/CVAA/CVAB-A via manifolds tot opslagbatterijen worden gecombineerd. Indien gewenst kan een zonnesysteem worden geïntegreerd in de Vitocell 100-V type CVWA via een externe warmtewisselaarset (toebehoren vanaf 390 liter inhoud).


De voordelen van de Vitocell 100-V

Waermepumpe-Vitocal-300-G.jpg
  • Extra kathodische bescherming via magnesiumanode, externe stroomanode als accessoire verkrijgbaar.
  • Optioneel kan bij het type CVA/CVAA/CVAB-A een elektrisch verwarmingselement worden gemonteerd, bij het type CVWA kunnen maximaal 2 elektrische verwarmingselementen worden gemonteerd.
  • Voor het installatiegemak is Vitocell 100-V type CVA/CVAA vanaf 500 liter inhoud voorzien van een uitneembare warmte-isolatie.
  • 160 en 200 liter inhoud ook beschikbaar in vitopearlwhite.
  • Tot 300 liter is het type CVWA ook verkrijgbaar als Vitocell 100-W in het wit.
  • Energie-efficiëntieklasse:

Type CVA, 160/200/500 liter: B
Type CVAA, 300 liter: B
Type CVAB-A, 160/200 liter: A
Type CVWA, 300/390/500 liter: B

Productdoorsnede type CVA

Productdoorsnede Vitocell 100-V