Fotovoltaïsche modules van Duitse makelij: zeer hoge kwaliteit

Net als zonnecollectoren liggen zonnepanelen op uw dak. Zonnepanelen worden ook wel PV panelen genoemd. PV is de afkorting van ‘Photo Voltaic’. ‘Photo’ staat hier voor licht en ‘voltaic’ staat hier voor stroom. PV panelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. 

Onafhankelijk worden van de stroomprijs

Gemiddeld volstaat 8,5 m² zonnepanelen om het stroomverbruik van een huishouden op te wekken. Maar ook op uw bedrijfspand zijn zonnepanelen natuurlijk een slimme keus! Met onze Vitovolt zonnepanelen krijgt u stekkerklare modules die door hun lage gewicht eenvoudig op uw dak kunnen worden geïnstalleerd. Zo realiseert u heel snel uw eigen stroomopwekking en wordt u onafhankelijk van de stroomprijzen. 

Monokristallijne of polykristallijne siliciumcellen

U kunt kiezen voor zonnepanelen met monokristallijne siliciumcellen of zonnepanelen met polykristallijne siliciumcellen. Monokristallijne zonnecellen zijn zeer krachtig en een goede keuze voor kleine dakoppervlakken die naar het zuiden gericht zijn. Polykristallijne modules zijn met hun lagere rendement vooral geschikt voor grotere dakoppervlakken.

Waarom Viessmann

Doordat we naast zonnepanelen ook warmtepompen, zonnecollectoren, cv-ketels en boilers leveren, hebben we voor iedere woning en ieder gebouw een oplossing om nog meer energie te besparen. Ook goed om te weten: zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Ze gaan heel lang mee en hebben een mooi design. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat. 

Minder CO2-uitstoot, lagere energierekening

Met zonnepanelen van Viessmann beperkt u het gebruik van fossiele brandstoffen, vermindert u de schadelijke CO2-uitstoot en verlaagt u uw energierekening. Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw huis. 

Zonnepanelen kiezen?

Fotovoltaïsche modules

Zelf elektriciteit opwekken? Kies voor zonnepanelen van Viessmann. Onze kwaliteit is zo hoog, wij durven het makkelijk aan om lange garanties te geven.