Warmtepompen voor de industrie

Duitse degelijkheid en totaalservice

Stap voor stap steeds verder verduurzamen? Met onze (hybride) warmtepompen voor collectieve installaties voor de industrie verlaagt u uw energierekening en kunt u fors bijdragen aan de vermindering van CO₂- uitstoot. Helemaal als u hierbij gebruik maakt van uw eigen restwarmte of restwarmte van een buurbedrijf, naburig warmtenet of geothermische bron. Steeds meer bedrijven vertrouwen op deze efficiënte en schone technologie.

Makkelijk te bedienen

U kunt met onze warmtepompen voor de industrie volledig gasvrij verwarmen of kiezen voor een tussenstap. Onze hybride warmtepomp voor collectieve installaties kan met elk type en merk cv-ketel worden gecombineerd. 

Verbinden met elk GBS 

U kunt onze warmtepompen ook verbinden met elk merk gebouwbeheersysteem. Dat gebeurt eenvoudig met behulp van Vitogate, onze regelaar die communiceert via Modbus of het Bacnet protocol en die we standaard bij elke warmtepomp meeleveren. 

Cascade-opstelling

Uiteraard is een cascade-opstelling ook mogelijk. Met zo’n cascadesysteem worden meerdere warmtepompen parallel geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Een zeer geschikte oplossing voor grote gebouwen.

Totaaloplossing

De kracht van een Viessmann-oplossing zit in onze Duitse degelijkheid en totaalservice. Met een totaalpakket van niet alleen (hybride) warmtepompen, maar ook stoomketels, warm- en heetwaterketels en zonnepanelen vinden we voor uw pand of (industriële) proces altijd de beste oplossing. 

Maximale energiebesparing

We staan, zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kan verwachten, bekend om de zeer hoge kwaliteit van onze producten. Een Viessmann gaat lang mee en is zeer onderhoudsvriendelijk, dat garanderen wij u.  

We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar voor de beste totaaloplossing. Het resultaat: maximale energiebesparing in uw industriële verwarmingssysteem. 

Wilt u advies voor uw bedrijfs- of fabrieksgebouw?