Hybride warmtepompen voor collectieve installaties

Stap voor stap verduurzamen? Dan zijn onze hybride warmtepompen voor collectieve installaties de oplossing die u zoekt. Deze warmtepompen kunnen met elk type en merk cv-ketel worden gecombineerd.

Met een hybride warmtepomp bespaart u wel gas, maar stapt u nog niet helemaal over op gasloos. U verlaagt uw energierekening en kunt fors bijdragen aan de vermindering van CO2 uitstoot. 

Duitse degelijkheid

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Een Viessmann gaat lang mee, draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing én zorgt voor een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.

Makkelijk te bedienen

Onze Hybride warmtepompen voor collectieve installaties zijn makkelijk te bedienen met de Vitotronic-regeling en kunnen worden gekoppeld aan elk gebouwbeheersysteem.

Cascade-opstelling

Uiteraard is een cascade-opstelling ook mogelijk. Met zo’n cascadesysteem worden meerdere hybride warmtepompen parallel geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Een zeer geschikte oplossing voor grote gebouwen.

Maximale energiebesparing

We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar voor de beste totaaloplossing. Het resultaat: maximale bedrijfszekerheid en maximale energiebesparing.

Wilt u advies voor uw gebouw?