Warmtepompen voor collectieve installaties | Industrie

Nog meer verduurzamen? Met onze warmtepompen voor collectieve installaties verlaagt u uw energierekening en kunt u fors bijdragen aan de vermindering van CO2 uitstoot. Bovendien maakt u hierbij gebruik van uw eigen restwarmte of restwarmte van een buurbedrijf, naburig warmtenet of geothermische bron. Steeds meer bedrijven vertrouwen op deze efficiënte en schone technologie.

Duitse degelijkheid

Zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kunt verwachten zijn al onze producten van zeer hoge kwaliteit. Een Viessmann gaat lang mee, draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing én zorgt voor een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.

Makkelijk te bedienen

Onze warmtepompen voor collectieve installaties zijn makkelijk te bedienen met de Vitotronic-regeling en kunnen worden gekoppeld aan elk gebouwbeheersysteem.

Cascade-opstelling

Uiteraard is een cascade-opstelling ook mogelijk. Met zo’n cascadesysteem worden meerdere warmtepompen parallel geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Een zeer geschikte oplossing voor grote gebouwen.

Maximale energiebesparing

We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar voor de beste totaaloplossing. Het resultaat: maximale bedrijfszekerheid en maximale energiebesparing.

Wilt u advies voor uw gebouw?