Vitocal 350-G Pro – levert een aanvoertemperatuur tot 73 °C


De voordelen op een rij

  • Hoge aanvoertemperaturen tot 73 °C
  • Geluids- en trillingsarme constructie van het toestel
  • Klassieke koel-/verwarmingsfunctie met buffervat
  • Eenvoudige bediening en betrouwbare techniek


Hygiëneconforme verwarming van sanitair water

De Vitocal 350-­G Pro haalt een hoge aanvoertemperatuur tot 73 °C en voldoet daarmee ook aan de hygiënevoorschriften voor de verwarming van warm tapwater.

De speciale temperatuurinstandhouding garandeert zelfs tijdens de laadcyclus steeds warme aanvoertemperaturen naar het laadsysteem.


Telebewaking en communicatie

De regeleenheid beschikt over talloze communicatiemogelijkheden. Zowel voor een eenvoudige analoog modem of een LAN-ondersteund systeem.

Ook MODBus-technologie en Bacnet kunnen worden gebruikt. Op die manier is de installatie bijvoorbeeld voor onderhoud op afstand bereikbaar via het internet, en kan ze snel in bestaande domoticasystemen worden geïntegreerd.


Efficiënt koelen

De regeleenheid beslist tijdens actieve koeling of de restwarmte mag worden gebruikt voor sanitair waterverwarming en/of verwarming van het warmwaterbuffervat. Pas dan wordt de restwarmte gebruikt voor regeneratie van de aardsonde of via de circulatiekoeler afgegeven aan de buitenlucht.

Vitocal 350-G Pro

De Vitocal 350-G Pro speciaal voor systemen met een wat hogere aanvoertemperaturen.

Großformatiges Farb-Touchscreen-Display mit übersichtlicher Anzeige

Eenvoudige Bediening

Voor de optimale regeling van het koelmiddelcircuit en het  systeem heeft de Vitocal 350 GPro een PLC gebaseerde Vitotronic. Het grote grafische touchscreen display laat zich intuïtief bediening. De volledige kleurmodus toont de verschillende weergave van de functie en werking

 


Productdoorsnede

Produktschnitt Sole/Wasser-Wärmepumpe Vitocal 350-G Pro