Technologie in dialoog met architectuur

Een goed ontwerp is slechts de eerste stap naar goede architectuur. Als generalisten moeten architecten ook in staat zijn verwarmings- en klimaatregeltechniek intelligent toe te passen in de bouw. Voor hun opdrachtgevers moeten zij aangaande deze vraagstukken ook een bekwaam aanspreekpunt zijn – een competentie die precies in tijden van stijgende energiekosten steeds belangrijker wordt.

Wij ondersteunen u hierbij graag met een uitgebreid informatieaanbod en een aantal nuttige onlinetools (bv. fotovoltaïsche rendementsberekening, warmtepompontwerp, koellastberekening, schemabrowser enz.) die gratis ter beschikking staan op onze portaalsite voor partners.


www.archiTEC24.de

Het onlinemagazine www.archiTEC24.de richt zich specifiek naar de architecten en biedt iedere week nieuwe en bestaande informatie over de combinatie van architectuur en techniek.

Het aanbod bestaat hoofdzakelijk uit projectdocumenten waarin archiTEC24.de maandelijks alle aspecten van één specifiek gebouw voorstelt. Op een boeiende en aanschouwelijke manier leggen de auteurs in woord en beeld uit welke uitdagingen het specifieke project stelde en welke oplossingen op het vlak van verwarming en klimaatregeling werden gekozen. Het aanbod van archiTEC24.de wordt verder aangevuld met een wekelijkse nieuwsbrief waarin actuele onderworpen worden besproken. Alle nieuwigheden op www.archiTEC24.de worden u op aanvraag toegestuurd. U hoeft zich hiervoor alleen in te schrijven op www.archiTEC24.de/newsletter.

Sinds 2005 is archiTEC24.de een vaste waarde voor de communicatie met ontwerpers en architecten. Met daarachter het volledige gamma van Viessmann, bestaande uit individuele oplossingen met efficiënte systemen voor alle toepassingsgebieden en energiedragers.

In de ruime project- en productdatabank op archiTEC24.de kunt u makkelijk op zoek gaan naar producten en energiedragers, gebouwtypologie of energiestandaard. Daarenboven vindt u er actuele data en nieuwtjes over het thema verwarming en klimaatregeling. Ga gerust eens kijken! www.architec24.de


Top Links

Hier vindt u links naar onderwerpen die voor uw interessant kunnen zijn.

Productassortiment voor woongebouwen

Producten voor de een-/twee- en meergezinswoning

volgende

Productassortiment voor bedrijven

Producten voor het gebruik in bedrijven

volgende

Productassortiment industrie

Het productassortiment voor de industrie

volgende

Partnerportal

Login naar de partnerportal voor architecten

volgende

Efficiëntielabel voor verwarmingssystemen

De nieuwe uniforme Europese energie­efficiëntielabeling geldt ook voor verwarmingen.

volgende

Referenties

Verwarmingstechniek die aan alle vereisten beantwoordt

volgende
EnEV.gif

Informatie over EnEV

Energiebesparingsverordening (EnEV) en Duurzame Energie Richtlijn (EEWärmeG 2011 – kort: warmtewet)

GESC-Online-Check.jpg

Energiebesparingstest voor gebouwen

Met de test kunnen de specifieke moderniserings- en besparingsmogelijkheden betrouwbaar, eenvoudig en snel worden berekend.

Brochure downloaden

Download hier de gratis brochures

volgende

Bedieningshandleidingen downloaden

Databank voor bedieningshandleidingen

volgende

actueel - het Viessmann magazine

In verschillend rubrieken vindt u hier interessante vakartikelen over verwarmingstechniek en actuele informatie over onze onderneming.

volgende