HR gasketels van Viessmann: rendement van 98%

Toptechnologie voor uw bedrijfsgebouw of wooncomplex

U wilt dat uw verwarmingsinstallatie in uw bedrijfsgebouw of wooncomplex warmte levert, energiezuinig werkt, weinig emissies uitstoot én bedrijfszeker is. Dergelijke eisen vragen om deskundig advies, een uitgebreide service en een installatie die een zuinige en toekomstgerichte warmteproductie garandeert. Wij hebben wat u zoekt.

Rendement van 98%

Onze HR gasketels halen het onovertroffen rendement van 98% bij de omzetting van aardgas in warmte. Bovendien bent u met een Viessmann verzekert van topkwaliteit, daar staan we als Duits familiebedrijf om bekend. Een Viessmann gaat lang mee, is zeer onderhoudsvriendelijk en draagt door het enorm hoge rendement bij aan verduurzaming en energiebesparing. 

Maatwerkoplossingen 

Elk van onze HR gasketels heeft specifieke kenmerken, waarmee we voor uw gebouw altijd de oplossing hebben die u zoekt. Onze Vitodens 200-W is bijvoorbeeld heel compact, de Vitocrossal 100, 200 en 300 kunnen worden gekoppeld aan de Vitoconnect wifi-module, voor regeling op afstand via een app.

Cascade-opstelling

Uiteraard is een cascade-opstelling ook mogelijk. Met zo’n cascadesysteem worden meerdere HR gasketels parallel geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Een goede oplossing voor kleine utiliteitsbouw en gestapelde woningbouw, waar de technische ruimte beperkt of moeilijk toegankelijk is. Het alternatief is het plaatsen van een grotere ketel, maar vandaag de dag kost elke vierkante meter geld en dan is een cascade-set voordeliger.

Totaalpakket van oplossingen

Ook goed om te weten: met een totaalpakket van stoomketels, warmwaterketels, warmtepompen voor collectieve installaties, hybride warmtepompen voor collectieve installaties en zonnepanelen, vinden we voor uw industriële proces, bedrijfsgebouw of wooncomplex altijd de beste oplossing. We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar voor een optimale totaaloplossing. Het resultaat: maximale energiebesparing in uw industriële verwarmingssysteem. 

Wilt u advies voor uw bedrijfs- of woongebouw?