Warmtepompen voor de utiliteit 

Weinig onderhoud, zeer lange levensduur

Stap voor stap steeds verder verduurzamen? Met onze (hybride) warmtepompen voor de utiliteitsbouw verlaagt u de energierekening en kunt u fors bijdragen aan de vermindering van CO₂- uitstoot. 

Met een warmtepomp van Viessmann kiest u voor Duitse degelijkheid. Dat betekent: een hoge kwaliteit van onze producten, een lange levensduur, weinig onderhoud en een superstille werking. 

Makkelijk te bedienen

U kunt met onze warmtepompen voor de utiliteit volledig gasvrij verwarmen of kiezen voor een tussenstap. Onze hybride warmtepomp voor collectieve installaties kan met elk type en merk cv-ketel worden gecombineerd. 

Verbinden met elk GBS 

U kunt onze warmtepompen ook verbinden met elk merk gebouwbeheersysteem. Dat gebeurt eenvoudig met behulp van Vitogate, onze regelaar die communiceert via Modbus of het Bacnet protocol en die we standaard bij elke warmtepomp meeleveren. 

Cascade-opstelling

Uiteraard is een cascade-opstelling ook mogelijk. Met zo’n cascadesysteem worden meerdere warmtepompen parallel geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Een zeer geschikte oplossing voor grote gebouwen.

Totaaloplossing

Met een totaalpakket van niet alleen (hybride) warmtepompen, maar ook warmwaterketels, zonnepanelen en zonnecollectoren, vinden we voor uw pand of (industriële) proces altijd de beste oplossing. 

We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar voor de beste totaaloplossing. Het resultaat: maximale energiebesparing in uw industriële verwarmingssysteem. 

Wilt u advies voor uw bedrijfs- of fabrieksgebouw?