Hybride warmtepompen voor collectieve installaties | Utiliteitsbouw

Toptechnologie voor de 1ste stap naar verwarmen met hernieuwbare energie uit de natuur

Toptechnologie gebruiken om stap voor stap te verduurzamen en uw bedrijfsgebouw of wooncomplex deels te verwarmen met hernieuwbare energie uit de natuur? Met een Viessmann kan het.

Onze hybride warmtepompen voor collectieve installaties zijn de oplossing die u zoekt. Met een hybride warmtepomp bespaart u wel gas, maar stapt u nog niet helemaal over op gasloos. U verlaagt uw energierekening en kunt fors bijdragen aan de vermindering van CO₂- uitstoot. 

Totaaloplossing

De kracht van een Viessmann-oplossing zit in onze Duitse degelijkheid en totaalservice. Met een totaalpakket van niet alleen hybride warmtepompen voor collectieve installaties, maar ook stoomketels, warmwaterketels, zonnepanelen en zonnecollectoren, vinden we voor uw bedrijfsgebouw of wooncomplex altijd de beste oplossing. 

Maximale energiebesparing

We staan, zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kan verwachten, bekend om de zeer hoge kwaliteit van onze producten. Een Viessmann gaat lang mee en is zeer onderhoudsvriendelijk, dat garanderen wij u.  

Onze hybride warmtepompen voor collectieve installaties zoals de Vitocal 300-G Pro en de Vitocal 350-G Pro, zijn bovendien compact en daarmee ruimtebesparend, zeer makkelijk te bedienen met de Vitotronic-regeling en kunnen worden gekoppeld aan elk gebouwbeheersysteem.

Cascade-opstelling

Uiteraard is een cascade-opstelling ook mogelijk. Met zo’n cascadesysteem worden meerdere warmtepompen parallel geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Een zeer geschikte oplossing voor grote gebouwen.We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar. Het resultaat: maximale energiebesparing in uw industriële verwarmingssysteem. 

Wilt u advies voor uw bedrijfs- of woongebouw?