Warmtepompen voor collectieve installaties | Utiliteitsbouw

Toptechnologie om te verwarmen met hernieuwbare energie uit de natuur

Toptechnologie gebruiken om uw bedrijfsgebouw of wooncomplex te verwarmen met hernieuwbare energie uit de natuur? Met een Viessmann kan het.

Maximale energiebesparing

Met onze warmtepompen voor collectieve installaties verlaagt u uw energierekening en kunt u fors bijdragen aan de vermindering van CO2 uitstoot. Helemaal als u hierbij gebruik maakt van uw eigen restwarmte of restwarmte van een buurbedrijf, naburig warmtenet of geothermische bron. Steeds meer bedrijven vertrouwen op deze efficiënte en schone technologie.

Totaaloplossing

De kracht van een Viessmann-oplossing zit in onze Duitse degelijkheid en totaalservice. Met een totaalpakket van niet alleen warmtepompen voor collectieve installaties, maar ook HR gasketels, warmwaterketels, zonnepanelen en zonnecollectoren, vinden we voor uw bedrijfsgebouw of wooncomplex altijd de beste oplossing. 

Duitse degelijkheid

We staan, zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kan verwachten, bekend om de zeer hoge kwaliteit van onze producten. Een Viessmann gaat lang mee en is zeer onderhoudsvriendelijk, dat garanderen wij u. 

Onze warmtepompen voor collectieve installaties zoals de Vitocal 300-G, de Vitocal 350-G en de Vitocal Pro en 350 HT Pro, zijn bovendien compact en daarmee ruimtebesparend, zeer makkelijk te bedienen met de Vitotronic-regeling en kunnen worden gekoppeld aan elk gebouwbeheersysteem.

Cascade-opstelling

Uiteraard is een cascade-opstelling ook mogelijk. Met zo’n cascadesysteem worden meerdere warmtepompen parallel geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Een zeer geschikte oplossing voor grote gebouwen.We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar. Het resultaat: maximale energiebesparing in uw industriële verwarmingssysteem. 

Wilt u advies voor uw bedrijfs- of woongebouw?