Warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen van Viessmann

Met Duitse degelijkheid uw woongebouw verduurzamen

Of u nu een appartementencomplex of ander woongebouw heeft, natuurlijk wilt u een zo laag mogelijke energierekening en een zo goed mogelijk klimaat in uw gebouw. Wij bij Viessmann Nederland helpen u graag. 

Met een totaalpakket van warmtepompen, zonnepanelen, zonnecollectoren, cv-ketels en boilers vinden we voor uw woongebouw altijd de beste oplossing. 

We staan, zoals u van een van oorsprong Duits familiebedrijf kan verwachten, bekend om de zeer hoge kwaliteit en het mooie design van onze producten. Een Viessmann gaat lang mee, draagt bij aan verduurzaming en energiebesparing én zorgt voor een comfortabeler en gezonder binnenklimaat.

Oplossingen voor bestaande bouw

U staat als woningcorporatie en gebouweigenaar voor de opgave uw bezit te verduurzamen. Oplossingen zijn er in overvloed, maar hoe weet u welke oplossing voor uw gebouw de beste is? Want verduurzaming is belangrijk, maar die verduurzaming moet wel toekomstbestendig zijn. Bovendien wilt u dat de ingrepen zo weinig mogelijk overlast veroorzaken voor de bewoners en de waarde van uw vastgoed werkelijk verhogen. Wij bieden diverse toekomstbestendige oplossingen. 

Oplossingen voor nieuwbouw

Vanaf 1 januari 2021 geldt de nieuwe norm BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen). BENG vervangt de EPC, de huidige eis voor nieuwbouw. BENG is gebaseerd op de Trias Energetica, een driestappenstrategie om een energiezuinig ontwerp te maken. Het legt de energieprestatie voor nieuwe gebouwen vast aan de hand van 3 eisen:

  • de maximale energiebehoefte in kWh per m2 gebruiksoppervlak per jaar;
  • het maximale primair fossiel energiegebruik, ook in kWh per m2 gebruiksoppervlak per jaar;
  • het minimale aandeel hernieuwbare energie in procenten.

Wilt u advies over de toe te passen oplossingen bij nieuwbouw voor BENG? Onze adviseurs helpen u graag!

Contact met een adviseur

Ik zoek een product voor de productie van , dat werkt op .
Welche Heizung ist für Sie die richtige?

Info & diensten over verwarmen

Systeme-Neubau.jpg
Verwarmen, koelen, eigen stroom, ...

Nieuwbouw