HR gasketels van Viessmann: hoog rendement, laag onderhoud

Toptechnologie voor uw wooncomplex

U wilt dat uw verwarmingsinstallatie in uw wooncomplex warmte levert, energiezuinig werkt, weinig emissies uitstoot én bedrijfszeker is. Dergelijke eisen vragen om deskundig advies, een uitgebreide service en een installatie die een zuinige en toekomstgerichte warmteproductie garandeert. 

Wij hebben wat u zoekt.

Topkwaliteit

Met Viessmann bent u verzekerd van topkwaliteit, daar staan we als Duits familiebedrijf om bekend. Een Viessmann gaat lang mee, is zeer onderhoudsvriendelijk en draagt door het enorm hoge rendement bij aan verduurzaming en energiebesparing. Zo gebruiken wij in onze ketels RVS-wisselaars waardoor de levensduur van de ketel enorm wordt verlengd. Ook beschikken onze ketels over een no-flow principe waardoor er wel tot 10% op gas kan worden bespaard. Viessmann is een van de weinigen die dit levert.  

Eenvoudige installatie en weinig onderhoud

De ketels van Viessmann zijn eenvoudig te installeren. Door de compacte afmetingen passen ze altijd door elke deur. De wieltjes onder de ketels en onze plug-and-play componenten zorgen voor nog meer installatiegemak. Tevens zijn onze ketels zeer betrouwbaar en horen wij van klanten dat er weinig storingen zijn en het onderhoud nihil is. Toekomstbestendig met gas-adaptieve regelingDe ketels beschikken ook over een schone verbranding door een gas-adaptieve regeling (Lambda Pro Control). Waardoor onder alle omstandigheden het toestel zichzelf instelt zodat een optimale verbranding plaatsvindt. Als de gaskwaliteit dus veranderd, passen onze ketels zichzelf aan waardoor een extra bezoek niet nodig is.

Cascade-opstelling

Uiteraard is een cascade-opstelling ook mogelijk. Met zo’n cascadesysteem worden meerdere HR gasketels parallel geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Een goede oplossing voor gestapelde woningbouw, waar de technische ruimte beperkt of moeilijk toegankelijk is. Het alternatief is het plaatsen van een grotere ketel, maar vandaag de dag kost elke vierkante meter geld en dan is een cascade-set voordeliger.

Totaalpakket van oplossingen

Ook goed om te weten: met een totaalpakket van warmtepompen voor collectieve installaties, hybride warmtepompen voor collectieve installaties en zonnepanelen, vinden we voor uw wooncomplex altijd de beste oplossing. 

We begeleiden uw project van A tot Z en brengen de juiste partners bij elkaar voor een optimale totaaloplossing. Het resultaat: maximale energiebesparing in uw industriële verwarmingssysteem. 

Wilt u advies voor uw woongebouw?

HR ketels

Toptechnologie voor uw wooncomplex? Met een Viessmann bent u verzekert van topkwaliteit, daar staan we als Duits familiebedrijf om bekend.